Helt irányítjuk majd a Ghostrunner új DLC-jében

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 1.
  • Letöltés
Link másolása
A One More Level tegnap leleplezte a Ghostrunner új, korábban csak "Ultimate DLC-ként" beharangozott kiegészítőjét. A januárban érkező Project_Hel főszereplője az alapjáték egyik legtrükkösebb főgonosza lesz.

Az amerikai IGN leplezhette le elsőként a Ghostrunner új, korábban "Ultimate DLC-ként" beharangozott kiegészítőjét. A sztorialapú adalék a Project_Hel címet viseli, és ahogy azt az elnevezése sejteti, az alapjáték egyik legtrükkösebb főgonoszát, Helt irányíthatjuk majd benne.

A "harcorientált" karakter saját képességekkel rendelkezik majd, és az ígéretek szerint a veteránok, illetve az újoncok egyaránt elégedettek lesznek vele: hat küldetés erejéig ereszkedhetünk majd alá a Dharma Towerben, ezek alatt pedig új ellenfelekkel és bossokkal találkozhatunk, és természetesen Daniel Deluxe is készül némi friss talpalávalóval.

A készítők egyébként egy kisebb csomagnak szánták eredetileg a Project_Helt, azonban a projekt "teljes értékű Ghostrunner-élménnyé" nőtte ki magát a munkálatok alatt. Ennek megfelelően 15 dollárt fog kóstálni, amikor január 27-én megjelenik PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, Switchen és Amazon Lunán. Előtte egy zárt bétatesztre is számíthattok, amire itt tudtok jelentkezni - a résztvevők nevét a csomag stáblistáján is feltüntetik majd.

December 7-én egyébként egy ünnepi kiegészítőcsomag is érkezik a játékhoz, amely mindenféle kozmetikai kiegészítőt tartalmaz majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...