Ezekkel a címekkel kezdi a decembert a Game Pass

Beléptünk 2021 utolsó hónapjába, de természetesen most sem maradunk vadonatúj Xbox Game Pass-játékok nélkül. Egy héten belül landol Master Chief, de a Halón kívül is találni érdekes (sokszor elsőnapos) címeket a listában.
  • Írta: gorien

Kommentek

#14
#12: :)))))
Így ahogy mondod.
#13
#11: köszönöm
#12
#9: Hát ezt sajnálom. A vendéglátásban 2 nagy probléma van :
1- munkáltatók
2- vendégek
#11
#10: Xboxon 8600-ft volt.Ennyit simán megér! Már majdnem olyan jó mint a dirt,sőt annyiból jobb is,hogy brutális pálya van benne,itt van az 50 éves Anniversary mód,plussz van Challenge mód is az is nagyon sok tartalommal van ellátva.Ezt hónapokig lehet nyomni.És akkor még nem beszéltünk a saját csapat alakításáról….Szóval nagyon tartalmas, ajánlom.
#10
#9: Köszi. Én nyár elején vettem meg potom pénzért a 7-et, és tetszett, aztán augusztusban féláron volt a 9. Sokat fejlődött, nagyon élveztem úgyhogy én onnantól másfél hónapig minden nap toltam. Kedvenceim a gravel pályák leghosszabb szakaszai. Majd ezt a 10-et is megveszem ha 50% sale lesz. De most a Forza Horizon 5-el elvagyok nagyon :D
#9
#7: Szia
Igen játszható minden!
Sőt van benne “livery editor”saját csapatot,lógot tudsz szerkeszteni ha elég ügyes vagy. Nekem van már Főtaxi-s kocsim is pl. :)) Kb hasonló mint a Forzában,nem olyan mély,de teljesen használható.

8:
Kovidos vagyok de a betegállomány a vendéglátásban nem nagyon létezik….papíron persze az vagyok és itthon is kell lenni,de ez a fizun meg is fog látszani…6 órás bejelentéssel ez elég trágya…
#8
#6: Nem azt írtad múltkor, hogy covidos vagy? Valamit félreértek, bocs. Hát, lehet, hogy majd egyszer ránézek a WRC 10-re, de amíg ennyi jó game van GP-ben, valszeg nem fizetek játékért.
#7
#6: szia Semike

Azt szeretném kérdezni hogy a WRC10-ben az Anniversary pályák quick race módban is választhatók, és játszhatók bármilyen autóval?
#6
#5: Ne reménykedj!!!! Olyan tartalom van benne, hónapok múlva is ezt tolja az ember :)
Táppénz…hahaha
Vendéglátásban dolgozok drága szakkollega úr….Szerinted?!?
…..
#5
#4: Jaj, ne! Reménykedtem, hogy szar, és nem kell abba is belevágnom. Persze, aki táppénzen van, és ráér egész nap, ugyebár... annak könnyű :)
#4
#2: Beszereztem a WRC10-et!
Valami BRUuuuTÁL!!!!
Két napja folyamatosan azt tolom.
Éjjfélig ment az Akropolis rally!:)))
Próbáltad már?
Nekem eddig a 8.részig volt meg,az is betyáros,de ez…..Nincsenek szavak!
Rallllllyyyyy Rulez!!!
:)
#3
#2: Nyilván de ehhez nem kell a game pass megveheti most is ha akarja nem mai game :)
#2
#1: De amúgy, ha valaki belevág, és véletlen kiveszik GP-ből, még mindig megveheti, és folytathatja ugyanonnan, nem? Legalábbis úgy tudom, ez így működik.
#1
Halo felhő ennek örülök mert törölni nem törlök semmit a gépről.
Majd még a fűnyírosat fogom megnézni a többi nem mozgat

Stardew Valley be felesleges game passba belevágni mert abba többszáz órát bele lehet tenni :)