Visszavonul a digitális piacról a Titanfall

Nyugdíjba vonul a Respawn Entertainment 2014-es online lövöldéje, a Titanfall. A gigászi mechekkel operáló shooter eltűnt a digitális áruházakból, és hamarosan kikerül az előfizetéses szolgáltatások könyvtáraiból is.

Egyszer minden jó véget ér, és úgy tűnik, eljött végül a Titanfall ideje is. A remek folytatásnak és az Apex Legendsnek megágyazó online lövölde már egy jó ideje igen csekély játékosbázissal rendelkezett, ráadásul a rendszeres hackertámadások miatt gyakran szenvedtek a legkitartóbb mechpilóták is. A Respawn Entertainment úgy ítélte, hogy ideje búcsút venni a játéktól, így tegnap este a stúdió bejelentette, hogy eltávolítja azt a digitális piacterekről.

Aki természetesen korábban megvásárolta a Titanfallt digitális vagy lemezes változatban, az a későbbiekben is játszhat a játékával, hiszen az online funkciók nem mennek sehova. Az már más kérdés, hogy a jövőben az eddigieknél is nehezebb lesz egy épkézláb meccset találni, 2022. március 1-jén ugyanis a Titanfall elhagyja az előfizetéses szolgáltatásokat is (Xbox Game Pass, EA Play).

4 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!