Dying Light 2 - brutalitás és parkour-mutatványok

A héten végre aranylemezre került a Dying Light 2: Stay Human, és ha már minden akadály elhárult a megjelenés elől, akkor itt volt az ideje, hogy újabb negyedórás bemutató keretein belül ismerkedjünk meg a játék két fontos elemével.

A legújabb játékmenet-bemutatóban Leah és Jonah Scott mesélnek a főhős, Aiden Caldwell elé gördített újabb és újabb akadályokról. Ezekből pedig bőven akad majd, a játék során ugyanis nem csak a zombihordákkal, de a terepviszonyokkal is meg kell majd küzdenünk. Éppen ezért a játék videónapló-sorozatának új felvonásában a brutális harcokról, az ahhoz szükséges és rendelkezésre álló eszközökről, illetve főhősünk akrobatikus parkour-képességeiről fog szó esni.

Az aranylemezre került Dying Light 2: Stay Human 2022. február 4-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre - a hibridkonzolon a felhős változatot játszhatjuk majd.

4 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!