PlayStationre is megjelenik a The Ascent?

A The Ascent a Microsoft támogatását élvezve kezdetben csakis PC-re és Xbox-konzolokra jelent meg. Valószínűleg hamarosan lejárhat a platformra vonatkozó exkluzivitás, mert árulkodó jelei vannak a playstationös premiernek.

A tajvani korosztálybesorolásért felelős szervezet oldalán ugyanis felbukkant a Neon Giant első játékának PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös változata. A listázásból az is kiderül, hogy a nyugati piacon a Curve Digital által forgalmazott The Ascentet Tajvanon - és talán a teljes ázsiai piacon is - valószínűleg a koreai H2 Interactive veszi kezelésbe.

A rajongók egyébként már többször is jelezték a csapatnak, hogy szívesen látnák a Sony konzoljain is a játékot, a fejlesztést végző stúdió pedig rendre jelezte, hogy örülnek a nagy érdeklődésnek, és azt javasolják, hogy kövessék a játékkal kapcsolatos híreket, mert bármi is megtörténhet.

Úgy néz ki, a várakozásnak hamarosan vége, ami azért is jó hír a PlayStation-tulajok számára, mert a The Ascent nemcsak remekül néz ki mozgásban, de baromi szórakoztató is.

2 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!