Februárban érkezik a GRID Legends

  • Írta: szlav
  • 2021. december 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Beigazolódtak a pletykák, tényleg jövő februárban jelenik meg a Codemasters következő versenyjátéka, a GRID Legends. A tegnapi nagy bemutató során rengeteg látnivaló és néhány érdekes infómorzsa várt bennünket.

Tegnap délután nagy bemutatót rendezett a Codemasters csapata, melynek keretei közt elsőként láthattuk élesben a GRID Legends játékmenetét, ráadásul lehullott a lepel a pontos megjelenési dátumról is. Igazak voltak a pletykák: az akciódús árkádversenyeket ígérő játék február 25-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.


Érdemes volt végigkísérni a tegnapi bemutatót, a Codies csapata ugyanis sok érdekességet elárult a játékról. Azt már az első előzetes óta tudhatjuk, hogy a GRID Legends egy izgalmas, sztoriközpontú kampánnyal érkezik majd, illetve hallottunk már ezt-azt az újonnan érkező helyszínekről is, most azonban élesben is láthattuk a Strada Alpinát, Londont, illetve Moszkvát.

A fejlesztők néhány egészen rendhagyó játékmódot is bemutattak: ilyen volt például az Electric Boost Racing, amely elektromos szuperjárgányokat ereszt egymásnak, a trükk azonban az, hogy a pályán lévő kapukon átsuhanva extra sebességre tehetünk szert. A Race Creator versenykészítő eszközével egyébként egy rakás hasonló őrültséget elkövethetünk majd - ahogy azt a videó vége felé is láthattuk, semmi nem akadályoz majd bennünket abban, hogy egy pályára eresszük a legnagyobb kamionokat és a legkisebb bogárhátúkat.

A teljes előadást itt nézhetitek vissza:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...