Hordamóddal bővült a felújított Quake

A Quake felújított kiadásával ünnepelte a sorozat huszonötéves évfordulóját a Bethesda, a cég ráadásul a támogatást sem veszi félvállról: nemrég egy új játékmódot is kapott a Quake Remastered.

Idén ünnepli fennállásának huszonötödik születésnapját a Quake-sorozat, amit a Bethesda egyszer már tisztességesen megünnepelt, hiszen újrahangszerelték a franchise első epizódját. Kaptunk 4K felbontást, stabil 60 fps-t, felturbózott fény-árnyék effekteket, motion blurt, továbbá javított karaktermodellekkel és élsimítással tolhatjuk a klasszikus lövöldét. Az eredeti soundtrack visszatér, és a multiplayert is változatos formában játszhatjuk: van osztott képernyős játék és keresztplatform-támogatás is többek között. 


Ami a tartalmat illeti, a megújult Quake magába foglalja a Scourge of Armagon és Dissolution of Eternity kiegészítőket, ezenkívül újdonság a Dimension of the Past, amit az új Wolfensteineket is jegyző MachineGames fejlesztett a játékhoz. Ezenkívül modtámogatásnak is örülhetünk.

A sor viszont nem zárult még le, a Bethesda ugyanis nemrég elérhetővé tett egy új játékmódot is. A hordamódot egyedül vagy akár négyfős kooperatív mókában is kipróbálhatjuk. Az ingyenes frissítés formájában bemutatott újdonság mellett a rajongók kaptak még egy Honey névre keresztelt bővítményt is, ami igazából egy mod, ami új térképeket tartalmaz.

0 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!