Hordozható konzolt mutatott a Qualcomm

A Nintendo Switch sikerén felbuzdulva nem csak a Valve szeretne egy részt kihasítani magának a hordozható konzolok piacából, hanem a Razer és a Qualcomm párosa is, akik bemutatták a saját megoldásukat.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#7
#6: Hát igen még kicsit kiforratlanok a windows os handheldek. De majd talán a steamdeck....
#6
#4: Aya neo pro nekem is tetszik, de egyrészt az ára, másrészt ami minden x86 alapú hordozható cucc rákfenéje: aktív hűtés és fogyasztás.

Na meg jó lenne ha az MS is ráfeküdne és kiadna egy "vékony klienst" ezekhez a gépekhez, amiben nincsenek teljesen felesleges teljesítményzabáló funkciók (böngésző, onedrive, nyomtatókezelés stb.).
#5
Nincs rajta Márió ;-)
#4
Ez szép masina szép és jó az összes eddigi gamer telefonnal egyetemben csak azt nem értem hogy mi értelme van ha egyszerűen nem adnak ki androidra normális játékokat. Nagyon nagy android fan vagyok de azt sajnos be kell látnom hogy nem igazán jönnek ki komolyabb címek mobilra ( vagy csak olyanok amik engem nem igazán érdekelnek). És ez sajnos a kalózkodásnak tudható be. Van switchem is és olyan címek jöttek ki rá hogy csak ámulok é bámulok.
( pl Sniper elite, tony hawk , diablo 3 , wolfenstein, metro redux és még sorolhatnám)
Pedig a switchnek mára már elavultnak mondható a hardvere. Szóval ha valamilyen kézikonzolt fogok venni switch mellé az valószínűleg valami windows alapú handheld lesz. ( Aya neo, gpd win max, vagy steam deck)
#3
#2: A Ps2 emuláció nagyon durván fejlődött mostanában:
https://youtu.be/jakIupKQNlI
#2
Ha N64/PS2/Dreamcast, na adj Isten Gamecube emulator lesz rá akkor instant vétel.
#1
na persze, ott ebéd közben zsíros kézzel játszanak