Jövőre jöhet a Warzone mobilos változata

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 8.
  • Pletyka
Link másolása
Hivatalosan még nem jelentette be az Activision, hogy mobilokra költöztetné a Warzone-t, de a tavalyi év után újabb bizonyítékok kerültek elő, amelyek arra utalnak, hogy jövőre befuthat a játék hordozható változata is.

Tavaly az Activision oldalán már felbukkantak olyan álláshirdetések, amelyek egyértelműen arra utaltak, hogy mobilokon is terjeszkedni szeretne a kiadó a Call of Duty-sorozattal, miközben ekkor már egy éve elérhető volt a Call of Duty: Mobile. Vagyis az álláshirdetések nagy eséllyel a franchise fejőstehenére, a Warzone-ra utalhattak.

Az időközben Verdansktól elbúcsúzó battle royale-mellékág mobilos változatáról azonban valószínűleg nem mondott le az Activision, a mindig jól értesült Tom Henderson ugyanis arról számolt be a Twitteren, hogy felbukkant a Call of Duty: Warzone Mobile a PlaytestCloud adatbázisában. Henderson megkérdezte a csapatot, hogy mégis mi alapján került fel hozzájuk a még be nem jelentett játék, a PlaytestCloud pedig elmondta, hogy egyelőre csak feltételezés részükről a mobilos Warzone létezése.

Az Activision viszont nemrég vásárolt fel egy újabb mobilos csapatot, úgyhogy nem lennénk meglepve, ha ez a feltételezés azért némi belsős információ alapján született volna meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...