Henry Cavillt érdekelné a Mass Effect-sorozat

  • Írta: szlav
  • 2021. december 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem most említjük először egy lapon Henry Cavillt a sokat pletykált Mass Effect-tévésorozattal. Az eddig be nem jelentett szériával kapcsolatos hírek fellángolása után a brit színész ismét okot adott a találgatásra.

Néhány hete újra szóbeszéd tárgyává vált a több mint egy teljes évtizede pedzegetett Mass Effect-tévésorozat. A Deadline értesülései szerint az Electronic Arts az Amazonnal köthet megállapodást az adaptáció kapcsán, ennél több információ azonban nem érkezett a valószínűleg még csak elméleti síkon létező produkcióról. A GamesRadar szerkesztői azonban furfangosak voltak, a The Witcher második évadát felvezető sajtóturné során ugyanis megkérdezték Henry Cavillt is arról, hogy érdekelné-e az esetleges adaptáció.

Hollywood legjóképűbb gamere elárulta, hogy nagyon szívesen részt venne egy ilyen projektben, de csak akkor, ha a stúdió megfelelően kezelné a fantasztikus sci-fi univerzum feldolgozását - Cavill bevallotta, hogy ő jobban kedveli, ha egy sorozat szorosan követi az eredeti forrását. A színész egyébként azt is megemlítette, hogy óriási rajongója a trilógiának. Habár az Andromedára szabadidő hiányában nem kerített sort, Commander Shepard háromrészes történetét fantasztikusnak tartja.

Érdemes megemlíteni: nem ez az első alkalom, hogy egy lapon emlegetjük Henry Cavill nevét és a Mass Effect-sorozatot. Az akkor még a The Witcher új szezonját forgató színész ugyanis februárban egy igen érdekes fotót posztolt Instagramra. A fent is mellékelt képen Cavill egy szándékosan kihomályosított papírt szorított, amelyen olyan szavak tűntek fel, mint a "Cerberus", a "Tali'Zorah" vagy a "Geth" - nem véletlen, hiszen a Mass Effect 3 Wikipedia-oldaláról csípték le a szöveget. Könnyen meglehet tehát, hogy Cavill már ekkor jóval többet tudott a produkcióról, mint mi a jelen pillanatban.

1.
1.
Shao Kahn
Nekem mindegy melyik színésszel, csak valósuljon meg!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...