Fontos frissítést kapott a Back 4 Blood

  • Írta: szlav
  • 2021. december 16.
  • Letöltés
Link másolása
Hiánypótló frissítés érkezett a Back 4 Blood kooperatív lövöldéjéhez. A jókora patch letöltése után végre egyedül, offline módban is fejleszthetjük a profilunkat, ráadásul a nehézségi szintek sem lesznek annyira kíméletlenek.

Mára kijelenthetjük, hogy a Back 4 Blood nem aratott olyan páratlan sikert, mint annak idején a Left 4 Dead, a Turtle Rock azonban becsületesen kitart a legújabb játéka mellett. A stúdió az év végére még tartozott egy jókora frissítéssel, és ha csak egy szempillantást vetünk a hivatalos patch note-okra, akkor láthatjuk, hogy valóban elég masszív csomagról van szó.

Egyértelmű, hogy a fejlesztőbrigád hallgatott a játékosok visszajelzéseire, így végre orvosolták azt a fájó pontot, ami miatt október óta hangosak a fórumok. A frissítés után végre az egyjátékos módban is elérhetővé válik a fejlődés, vagyis nem kell másokra hagyatkoznunk ahhoz, hogy átélhessük a játék egyedi kártyás rendszerét. És ha már kártyák: a hagyományos lapok mellett az új update bevezeti az úgynevezett Burn Cardokat is, amelyek komoly ideiglenes bónuszokat adhatnak egy-egy fejezet erejéig.

Jókora átalakításon esett át a játék három nehézségi szintje is. A Turtle Rock alaposan megcsavargatta a sebzések, sebzésellenállások, életpontok és a speciális riddenek potmétereit (a pontos adatokat a korábban említett patch note-okban találjátok), összességében azonban elmondhatjuk, hogy minden nehézségi fok egy kicsit barátságosabb lett. A stúdió célja az volt, hogy a Recruit, Veteran és Nightmare közti hatalmas nehézségi ugratókat valamelyest elsimítsák - reménykedjünk benne, hogy a frissítés után már botokkal is teljesíthető lesz a játék!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...