Tiny Tina's Wonderlands - íme, két újabb kaszt

  • Írta: gorien
  • 2021. december 17.
  • Hír
Link másolása
A Gearbox Software tovább csepegteti a tudnivalókat a Tiny Tina's Wonderlandsről. A Borderlands fantasy spin-offjában különleges, puskát és varázslatot egyformán használó kasztokkal játszhatunk: közülük ismerhetünk meg két újabbat.

Nemrég jobban is elmélyülhettünk a Tiny Tina's Wonderlands történetében, a Gearbox Software pedig máris újabb tudnivalókkal jelentkezett, köztük két újabb karakterosztállyal. Néhány hónapja a Stabbomancert és a Brr-zerkert ismerhettük meg, hozzájuk most csatlakozott a Spellshot és a Clawbringer is.

A friss fejlesztői naplóban az új kasztok mellett a Tiny Tina's Wonderlands főgonoszát, a Dragon Lordot is megismerhetjük, aki a fejlesztők szerint szándékosan rendelkezik a lehető legáltalánosabb névvel. A játék során ugyanis majd rájövünk, hogy sokkal több rejlik benne, mint elsőre tűnik, ráadásul egész végig tisztában van azzal, hogy csupán kitalált karakter, így Tinával is egyedi a kapcsolata.

Olyan újabb helyszínekről is hallunk, mint a Fearamid, a Weepwild Dankness és a Mount Craw, és már az is biztos, hogy a legyőzendő fantasy lények között goblinokat, trollokat és gombalényeket is köszönthetünk.


Végül, de nem utolsó sorban, a napló kitér a felszerelésünk fontosságára is. Ugyan a játék során a varázslatainkkal, a puskáinkkal és a közelharci támadásainkkal oldjuk meg a legtöbb helyzetet, a hatásosságukat befolyásolni fogja, mit viselünk: például gyűrűkkel bónuszpontokra, amulettekkel meg extra hatásokra tehetünk szert.

A fejlesztők arról is gondoskodnak, hogy a kooperatív játékmód ne csupán annyiban térjen el az egyszemélyes játéktól, hogy többen vagyunk jelen – akár online, akár helyi osztottképernyős formában. Beállíthatjuk azt, hogy a zsákmányt mindenki külön kapja meg, de akár azt is (ha nem tépjük a hajunkat, mert valaki elvette a puskát, amit kiszemeltünk), hogy ugyanabból a jutalomkupacból gazdálkodjon az összes játékos. 

A Tiny Tina's Wonderlands 2022. március 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...