Battlefield 2042 - sokat várhatunk az első szezonra

  • Írta: szlav
  • 2021. december 21.
  • Pletyka
Link másolása
Szörnyen döcögősen indult a Battlefield 2042, a szivárgások pedig arról árulkodnak, hogy még egy darabig várnunk kell arra, hogy igazán beinduljon a szekér. Ha igaz a szóbeszéd, akkor legkorábban csak márciusban indulhat el a játék első szezonja.

Sok munka vár még a DICE csapatára, ha minél előbb szeretnék helyrepofozni a Battlefield 2042-t, az eddigi igyekezetük pedig arról árulkodik, hogy pontosan ez a rövidtávú terv. Mindez azonban egyben azt is jelenti, hogy a tartalmi újdonságokra bizony várnunk kell még egy darabig. A stúdió egyelőre nem osztott meg hivatalos roadmapet arról, hogy miként alakul majd a masszív online lövölde elsőéves live service-támogatása, az adatbányászok azonban már rábukkantak néhány érdekességre.

A játék fájljai közt kutatva temporyal, a sorozat megbízható dataminere tizenkét hétre elegendő pre-season kihívás nyomára bukkant, ami arról árulkodik, hogy az első szezont megelőző időszak még legalább márciusig futni fog. Mivel a játékosok zöme így is kevésnek tartja a Battlefield 2042 jelenleg elérhető térképeit, fegyvereit és játékmódjait, igen valószínű, hogy tovább zuhanhat a játék népszerűsége, ha nem érkezik semmi jelentős újdonság a következő három hónapban.

A fent említett adatbányász egyébként a hírek szerint rálelt az első szezonban érkező új térkép részleteire is. Exposure néven kell majd keresnünk a kanadai Brit Kolumbiában fekvő pályát, ahol egy pusztító fegyvernek otthont adó kutatóállomás körül kergethetjük majd egymást.

2.
2.
Fooxfire
1 hónapos a játék és már meg lehet venni epicen 50% kedvezménnyel.... zseniális
Sok idióta meg előrendelte, játszott vele 8 órát, és nem veszi elő addig, amíg játszható nem lesz...
Csodálatos a game development 2021 ben
1.
1.
zozo76hun
start-bol megszuntetni az operatorokat, vissza a normal kasztokat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...