Készül a Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Atari és a Namco bejelentette, hogy készül a Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi utolsó, harmadik része PlayStation 2-re és Nintendo Wii-re.
Az Atari és a Namco bejelentette, hogy készül a Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi utolsó, harmadik része PlayStation 2-re és Nintendo Wii-re.

 

Az új részről egyelőre nem érkeztek képek, érdekes információból is alig akadt a sajtóközleményben. Azt tudjuk, hogy a játékban több mint 150 választható karakterrel küzdhetünk húsz helyszínen. Várhatóan az irányítás, valamint a grafika is fejlődni fog az előző epizódokhoz képest. A cím megjelenése idén karácsonykor esedékes.


UPDATE: Időközben befutottak az első képek is - a hét darab kép ingame jeleneteket prezentál: köszönet jár értük Zentym-nek!

23.
23.
Lenny
én azt nem értem h minek rinyálnak a PC-sek. a konzolosok sem kapnak meg mindent. PC-re inkább a lövöldözős játékok valók mintsem a verekedősök. Konzolra meg inkább a verekedősök. Hál istennek h nem adták ki PC-re. milyen szar lenne már a tenkaichi 3.. ha kell a játék vegyetek konzolt. ennyi a nagy titok
22.
22.
renatodelakancso
De a f.... kivan már hogy az ilyen játékokat amik kellenének a DBZ-ből soha nem adják ki PC-re ezeket a BT-ket kiadhatnák PC_re
21.
21.
csabi5nike
Szewasztok!

Nekem megvan az összes létező Dragon Ball Z-es játék amit idáig kiadtak ps2-re...

Nagyon állatok én is imádom a Dragon Ballt!

És nagyon várom már a Tenkaichi 3-at mert biztos nagyon kira lesz...

20.
20.
lawrencze
szevasztok!!!! van már 2 ingame videó a játékrol!!!

Ez egy bemutató http://www.jeuxvideo.tv/dragon-ball-z-budokai-tenkaichi-3-video-39789.html
a másik egy kicsit rövidebb de megéri megnézni nem rossz!http://www.jeux-france.com/news20728_dbz-budokai-tenkaichi-3-en-video.html
19.
19.
Goku1
KÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRÁLY AMÚGY HA ÖSSZE GYŰJTÖD A SÁRKÁNY GÖMBÖKET AKKOR KIRAK VÁLASZTHATÓ CUCCOKAT ÉS AZOKBÓL EGYET VÁLASZTHATSZ.
18.
18.
son goku
Mr. Sátánnal kinyirtam nehezen cellt de semmi.
17.
17.
son goku
sajna gotennel nem tudtam meg ölni gohant de így is jó lett vagy ezt úgy kell meg csinálni hogy ko legyen?
16.
16.
son goku
most öltem meg gohanal dodoriát de semit nem kaptam.
15.
15.
son goku
a sayaijan sagat végig vittem és találtam még 3 kristály gömböt eddig volt 1 most már csak 3 kell a többit is majd a szép apránként gondolom de hogy mire kell azt nem tudom neked sikerült össze gyűjteni? amúgy semmi extra nincs sayjanban nem adta amit írtál. lehet hogy dermesztőnél lesz meg gotennél ahogy írtad.
14.
14.
son goku
ja és ugyan ez van a tenkaichi 1 nél is ott 2 pálya nincs meg teljesen de ot lehet azé mert ott a dermesztő sagat nem tudom fullra meg csinálni. gohannal nem tudom legyőzni dermesztő 2 szintjét. és ugyan ez van abszolút erővel is a különleges alakulatból ot se tudom gohannal legyőzni vagyis ki bírni a 120mp. de atöbbi asszm fúllra meg van. de amúgy minden kész csak 2 hibádzik és sehogy se tudok rájöni mi lehet a hiba. ha ide is tudsz valami ötletet akor köszi.
13.
13.
VampireLord
ok most ugrott be hogy ezt visszaolvastam... az elején Piccoloval kell megverni Raditz-ot... de akkor nem a Destined sagat kapod... sztem a Goten-es lesz az :)
12.
12.
VampireLord
son goku: az hogy melyikkel az nem annyira fontos a megtalálásuk a lényeg:



Son Gohan nagypapa az ugye: Master Roshi's Pupil + Fox Mask

na most fogalmam sincs ezeket hol kapod meg, de annyi biztos hogy minden ponton le kell szállni a történet során mert lehet hogy egy mellékharcban kapod meg... elég fárasztó egy idő után.



Kid Goku-t pedig akkor kapod meg ha legyőződ Gohan nagypapát a Destined Rivals Saga-ban (ez az egyik a 3 rejtett saga közül). Ugye csak akkor tudod 100%-kra megcsinálni a story módot ha megvana 3 rejtett saga is. Azokat gondolom még nem csináltad meg vagy nem mind... azoknak a feloldását pedig úgy tudod elérni, hogy bizonyos harcokban ahol "csak" túl kell élned, ott megvered az ellenfelet. Az a baj hogy csak kettőre emlékszek. Egyszer Dodoria-t kell elverni azt hiszem Krillinnel és Gohannal, a másik pedig hogy Cell-t öld meg Mr. Satan-nal... a harmadikra nem emlékszek, de ha jól rémlik Goten-nel kell megölni Gohant... remélem jusz valamire ebből a hadoválásból :) Sok sikert
11.
11.
son goku
vampirelord kid gokut és Son Gohan nagy papát hogy tudtad egyesítésel össze hozni a DBZ tenkaichi 2nél? mert én ahogy néztem a cheaten ott van a leírás de nem találom sehogy hiába próbálom sikertelen és van elég egyesítési kreditem. melyikkel tudtad egyesíteni kérlek írd már le köszi ha erre jársz valamikor.
10.
10.
VampireLord
felegyi honnan veszed hogy a 2 jobb? én azt anno 100%-ra kijátszottam megvan minden karakter és minden cucc, és a mai napig az egyik kedvenc gamem. Örülök a 3. résznek mert MÁR ebből a pár képből is látszik, hogy új interface van (ami mondjuk lényegtelen XD) aztán finomítottak a grafikán is egy kissé, és kisebb nagyobb változtatások is végbementek (pl. végre van hold és a csillagharcosok nem csak úgy pukk átváltoznak nélküle :) ez egy jó ötlet nemtom mér hagyták ki a 2-ből) és az a tény, hogy még mindig van olyan új karakter akit beletesznek az eddigi az eddig is 100 felett járó "mezőny" mellé. Persze biztos lesz még ezernyi újítás, de egyelőre ezeket tudtam leszűrni ebből a pár képből. Ahogy az 1-nél a 2, sztem ugyanúgy egyre csak jobb lesz a 3 által a sorozat. Alig várom! ;)
9.
9.
JcGross
PC-re mérnem csinálnak ilyet? Tök kib@%$ás!
8.
8.
Goku1
TÖK zsíííííííír:) DE NINCS SE PS-EM SE VIIM.:(:(:(:(:(:(:(:(
7.
7.
felegyi
A képek alapján nem vagyok elájulva!A 2 lehet hogy jobb!
6.
6.
konzol7
De miért PS2-re és Wii-re jön csak??? :( :( :(
5.
5.
Rod
most rendeltem meg a 2-t Wii-re :/
4.
4.
huhh.. kezdtem megilyedni, h nem jön PS-re.. furcsának tartottam volna.. :D
2.
2.
fojesz
Hopsz félrenyomtam. :P Mindenesetre a szövegben benne volt hogy PS2-re is lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...