Kínában terjeszkedik az Electronic Arts

A világ legnagyobb kiadója Ázsiában, egészen pontosan Kínában kezdett el terjeszkedni miután megvásárolta a The9 névre hallgató cég tizenöt százalékát.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
Hupsz kicsit off... bocsesz elfelejtettem hova írok :D
#8
Sztem nézd meg az Xbox 360 vs PS3 vs Wii topicot!
Nem valószínű, hogy a boxosoknak hamarabb kellene majd új konzolt venniük... Az valóban igaz, hogy a játékokat kell elsőként megnézni, aztán a szolgáltatásokat (a tudás a két nagy gép között sztem elhanyagolható szempont...) Hát szolgáltatás és lehetőségek: kinek mi kell... van az a home dolog, az mondjuk még meg sem jelent, poénos lesz meg minden de sztem fölösleges... szal ezért ne vedd a másik gépet... Hát nekem nincs PS-em de úgy hallotam a PS network nem nyújt annyit mint a live... megaztán az már egy jól kiforrott dolog. Meg sztem tök olcsó... nehogymár 16 000 ft-t ne tudjon bárki is kiadni egy évre... mondjuk 1 játékkal kevesebb... Nekem ami PS3-ban nagy előny, hogy van normál net... Igaz boxon meg van msn, ami sztem sokkal fontosabb... Jah meg ilyeneken el kell gondolkodni, hogy kell-e neked az a BR meghajtó... (ha teljesen veszt a HD DVD akkor lesz boxhoz is külön... legalább ott nem kell egyszerre megvenni) PS3 kontrollere sixaxisos... ez is egy jó dolog... bár még most nem nagyon használják ki... Meg ha lenne még plusz 60 000-em (ha jóltom annyi a különbség) akkor inkánb veszek egy Wii-t és akkor happy vok a király irányítással... bár ez is ízlések és pofonok kérdése...
#7
De nálam az is szempont hogy utánna 6 ÉVIG NE KELJEN MÁSIK KONZOLT VENNEM!! A PS3-ban az fő érv hogy a haverom is arra gyűjt és ha ő is vesz akkor tudunk multizni INGYEN! Szerintem ez a legnagyobb hibája az x360-nak hogy fizetni kell a demóért,multiért.
#6
Miért kínába terjeszkedik? A kínaiak nem vásárolnak software -eket, csak a piacon írható lemezeken...:)

2:
Az a jobb gép, amelyikre megjelenik az álltalad leginkább várt játék. Ha van pc -d, és arra is megjelenik, akkor egyik gép sem jü, venni kell egy vga -t ha a tied gyenge volna. Ha nem jelen ik meg pc -re, de ps3 -ra és box -ra is, akkor nyilván az olcsóbb xbox a nyerő.
#5
A kérdés nagyon jó. Mindkettőnek vannak előnyei. Ha választanod kell, akkor szerintem egyelőre inkább X360, több rá a jó játék, de úgy egy éven belül a PS3 is erősíteni fog és akkor kihagyhatatlan gép lesz :)
#4
Erre a kérdésre a ps3 megjelenése óta keresem a választ.
#3
Mind a 2 egy szar xD
#2
MYKO ALTO SZERINTEDC MELYKA JOBB PS3 VS XBOX360
#1
Nem csodálkozom ezen, hiszen Kina az egyik legnagyobb felvevőpiac lehet nekiK! Hatalmas lééé!