Latin-Amerikában játszódik a Modern Warfare 2?

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 3.
  • Pletyka
Link másolása
Ha minden igaz, akkor idén az Infinity Ward szállítja majd az aktuális Call of Duty-epizódot, ami a Modern Warfare folytatása lesz. A mindig jól értesült Tom Hendersonnak köszönhetően most rengeteg információ derült ki a játékról.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 hivatalos bejelentésére ugyan még hónapokat kell várnunk, gyakorlatilag mégis nyílt titok, hogy a 2019-ben megjelent Modern Warfare-rel tér idén vissza a franchise, ami azt is jelenti, hogy ismét az Infinity Ward kapja meg a lehetőséget, hogy bebizonyítsa, van azért még kraft a sorozatban és a Warzone-ban is.

A mindig jól értesült Tom Hendersonnak köszönhetően most úgy néz ki, kiderült, hogy a játék története ezúttal Latin-Amerikában játszódik majd, a középpontban pedig nem egy világuralmi törekvéseket szövögető gonosztevőt kell legyőznünk, hanem a helyi kartelek ellen indulunk majd csatába. Hasonlóról már novemberben is megemlékeztünk, akkor ugyanis arról számoltunk be, hogy a játék fejlesztése Project Cortez kódnéven fut, méghozzá azért, mert a történet a kolumbiai drogkartellek ellen vívott háborúról fog szólni. 

De Henderson nem csak a sztori kapcsán osztott meg információkat. Korábban ugyanis azt is elhintette, hogy a Modern Warfare idei epizódja is megpróbálkozik egy PvPvE-játékmóddal, amihez hasonlót főleg a Battlefield 2042-ből és az Escape from Tarkovból ismerhetünk. Ezt DMZ-nek fogják hívni, és a Hazard Zone-ból ismerős megoldásokat követi majd, vagyis egyszerre kapunk PvP- és PvE-játékelemeket, miközben feladatközpontú küldetéseket kell teljesítenünk a térképen és AI irányította kartelltagokkal is vívnunk kell. Ha sikeres lesz a játékmód, akkor nem kizárt, hogy ez váltja majd le a zombimódot.

Természetesen a Warzone is változásokon esik majd át ősszel. Henderson szerint idén is kapunk majd egy teljesen új térképet, de egyelőre nem eldöntött, hogy a mostani Caldera helyett vagy mellé. A belsős információk szerint az új térkép rengeteg ismerős helyszínt vonultat majd fel a 2009-es Modern Warfare 2-ből, így olyan klasszikus lokációk ismert helyei térhetnek vissza, mint a Favela, az Afghan, a Quarry, a Terminal vagy a Trailer Park.

4.
4.
Neo1989
Nem a helyszin érdekel, hanem a minöség.
3.
3.
r3dman
Remélem jobb lesz mint a Cold war meg ez a mostani fos.Álltalában az Mw-t nem szokták elcseszni.Bízom benne.
2.
2.
Sakee
Végre új pályák... őőőő várjunk csak , Terminal hányadszor is lesz? Vicc.
1.
1.
joshfeed
Ezek a fantáziadús címválasztások a defektes számozásaikkal :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...