Íme, a teljes repülős jelenet az Uncharted-filmből

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Uncharted-sorozat egyik legemlékezetesebb pillanata volt a harmadik rész repülős jelenete, amelyet természetesen az élőszereplős filmváltozat is megörökít majd. A Sony jóvoltából pedig már most teljes egészében megnézhetitek.

Mint minden hasonszőrű adaptációt, az Uncharted-filmet is kétkedve várjuk, az viszont már biztos, hogy a Sony nem bízta a véletlenre a feldolgozást, és egy sor, a játékokból ismerős jelenetet és beállítást bepakolt a moziváltozatba. Ilyen a harmadik epizód ikonikus repülős része is, amelyet a filmesek igyekeztek a lehető legpontosabban lemásolni, és mivel most teljes egészében megnézhetitek, le is ellenőrizhetitek, hogyan sikerült:

Az Uncharted-film február 18-án kerül mozikba, az első előzetesét itt, a másodikat pedig itt nézhetitek vissza.

5.
5.
JohnSpartan
Csak hogy a filmhez is hozzá szóljak Tom Holland lehet hogy egy jó színèsz de, baromira nem illik hozzá ez a karakter! Nem vagyok nagy Uncharted rajongó de, várom mit hoznak ki belőle ès remèlem nem lesz a szokásos forgatókönyv miszerint nagy %-ban bukók az ilyen adaptációk. Ne legyen így!
4.
4.
crytek
#3: Egy film a játékból. Itt megmutatják hogy valóban lesz hozzá köze mivel ez a jelenet szinte egy az 1-ben a játékból van. Az meg hogy a film maradék 99%-a hozzá fog szagolni a játékhoz azt majd a megmondó kritikusok megmondják. :)
3.
3.
JohnSpartan
#2: Ez mind szèp ès jó ès igaz de, èn azt írtam hogy nem èrtem, nem azt hogy zavarna! Felőlem 1 perces rèszletekben is meg nèzheti aki akarja a filmeket, sorozatokat, játèkokat ha úgy tetszik neki. Èn úgy vagyok vele ha valami èrdekel (film, sorozat, játèk stb...) abból megjelenèsig a lehető legkevesebbet akarok látni. Ennyi! Csak nem èrtem hogy mièrt jó ha rèszletekbe nèzel valamit meg ami úgy is kijön egybe úgy is... Èn ezt inkább a telhetetlensègnek ès a türelmetlensègnek mondanám. Ès fèlre èrtès ne essèk èn is szoktam trailert nèzni arról ami èrdekel hogy tudjam mire is számítsak de, azon felül már feleslegesnek èrzem.
2.
2.
delphijos
#1: Az a "fél óra" ha mindent csak egyszer számolunk ( és minek számolnánk többször ha UGYANAZ több alaklommal is benne van ) az inkább 5 perc. . Amúgy meg millió címhez ( játékhoz is , ott van hogy akár az első 1-2 ÓRA is megnézhető ) jön ki előzetes anyag, aki nem vágyik spoiler-re, annak mint minden más ez sem KÖTELEZŐ. Van aki egy megveszekedett teaser-t se hajlandó megnézni valamiből. Ha zavar, tedd te is ezt.
1.
1.
JohnSpartan
Nem èrtem ezeket a filmből fèl órát mutogatunk dolgot... Jó hogy nem vetítik le a teljes filmet... jó ez nem fèl órás, de ha hozzá tesszük a teasereket, trailereket meg minden ló szart amit a vetitès elött nyomnak kitesz lassan fèl órát.

A kevesebb nèha több!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...