Idén bemutatkozik a Driveclub alkotójának új játéka

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 5.
  • Teaser
Link másolása
Paul Rustchynsky a MotorStorm korábbi vezető dizájnere és a Driveclub rendezője a Twitteren jelentette be, hogy idén végre lerántják a leplet évek óta készülő új címéről, ami nem egy versenyjáték lesz.

Paul Rustchynsky egy időben annak az Evolution Studiosnak a csapatát erősítette, aminek olyan játékokat köszönhettünk, mint a MotorStorm vagy a Driveclub. Rustchynsky azonban már egy ideje az Avalanche Studiosnál dolgozik, ahol a tavaly nyáron alapított, Liverpoolban található stúdió meghatározó embere jelenleg. Új munkaadójánál egy vadonatúj játékon dolgozik, amiről egyelőre semmit nem lehet tudni, de úgy néz ki, ez idén megváltozik.

A Driveclub egykori rendezője ugyanis a Twitteren arról számolt be, hogy újabb mérföldkőhöz érkezik idén a karrierje, ugyanis végre bemutatják azt a játékot, amelyen az elmúlt években dolgozott. Rustchynsky leszögezte, hogy a várakozásokkal ellentétben ez nem egy új versenyjáték lesz, vagyis ne várjuk, hogy folytatást kap a Driveclub, a MotorStorm vagy éppen az OnRush.

11.
11.
Verte meg  a rivotrill
Remélem a Motorstormot nem felejtették el remek játék volt ! A Driveclub látványa ,belsőnézete még mai napig leiskolázza az összes autós cuccot . kár,hogy csak csőpályák voltak .
10.
10.
DarkCrash
#7: A buszos az tényleg brutál :) Bár az szimulátor, így a szint el is várható ott. A DriveClub az meg arcade. :)
9.
9.
Aanash
Motorstorm: apcalypse-t te jó ég mennyit nyomtuk, ahogy a Driveclub-ot is.
Talán egyszer visszatérnek.
8.
8.
Falcon
Ez elsőre hihetetlen jól sikerült és mi lehetett volna belőle mára pár ész után ..... én emiatt váltottam x box ra mert elkaszalták a drive clubbot még 10 év után is idegesit
7.
7.
FrankBlack
#3: Autós játék lehet hogy nem, de buszos szerintem igen :)

https://youtu.be/XE1Lzwm_w80
https://youtu.be/o5T9JIFO7sg

Azért GTA5 modokból is akadnak szépek:
https://youtu.be/gtCGebUl8Ss


6.
6.
semike
DriveClub alap!Azert vettem PS-t anno.No meg a Last of us-miatt.
5.
5.
Windrider
Fú erre nagyon kíváncsi vagyok! Jó tudni, hogy a készítők még aktívak, egyáltalán nem értettem az evolution elkaszálását. PS3-on a Motorstormok alap játékok voltak nálam, a Driveclub látványa meg konkrétan megelőzte a korát. Csak azért tudok vele játszani, mert megvan lemezen, a játékot még a store-ból is levették, elképesztő...
4.
4.
Anti4730
Sonynak vegre volt egy meno autos jateka ami nem a lelketlen gran turismo, erre elkaszaltak, es mar kapni se lehet. Bizonyitek hogy nem csak a microsoft csinal balfaszsagokat:))
3.
3.
DarkCrash
#2: Az biztos hogy egyik autós játék se tudta még csak megközelíteni se azt az időjárás effektet, ami a Driveclub-an van.
2.
2.
Nothing
#1: Én még manapság is lelkesen csapatok vele. Lassan 10 éves, de a vizuális effektjeihez foghatót a mai napig nem láttam még semmilyen platformon.
1.
1.
Őrnagy
Ó, a Driveclubot mennyit nyüstöltem. Az a szélvédőn folyó víz, szebb volt, mint a valóságban... Még PS-es korszakomban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...