Bomb Rush Cyberfunk - közlekedj stílusosan!

  • Írta: gorien
  • 2022. január 6.
  • Videó
Link másolása
Vár az utca a Bomb Rush Cyberfunkban! Menő zenék ütemére repesztünk át a városon gördeszkán vagy BMX-en, és sokféleképp megmutathatjuk, hogy mi vagyunk a legstílusosabbak a környéken.

Még 2020-ban hallottunk először arról, hogy a Team Reptile fejébe vette, megalkotja a Jet Set Radio-játékok szellemi örökösét, amihez ráadásul az említett alkotások zeneszerzőjét, Hideki Naganumát is megszerezte. Az új előzetes (amely alatt Bx’treme AGUA című száma szól) bemutatja, hogy akármerre közlekedünk, azt bizony stílusosan fogjuk tenni.

Dion Koster rendező szerint a stílus nemcsak külsőségekben nyilvánul meg, és a trükkjeink révén számos titkot oldhatunk majd fel a Bomb Rush Cyberfunkban. Koster elmondása alapján a stúdió az utca kultúráját igyekezett megragadni a játékban, ami azt is felidézheti, amikor mi gyerekként a helyi parkban gördeszkáztunk, buliztunk a plázában vagy épp kedvenc videojátékunkkal csapattuk. Ezt a szellemiséget erősítendő kerül gördeszka, görkorcsolya és BMX is a játékba – mindegyik saját trükkrepertoárral fog rendelkezni.

A blogbejegyzésből az is kiderül, hogy a Team Reptile keményen dolgozik azon, hogy a Bomb Rush Cyberfunk idén megjelenhessen. Egyelőre a PC-s és a switches megjelenés biztos, de további platformokra is várható elméletileg.

1.
1.
gegory
Jet Set Radio klón ami nem baj csak ne akarják forradalmi játék ötletnek eladni nekem hogy ez új :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...