Far Cry 6 - jövő héten jön a Pagan: Control DLC

  • Írta: szlav
  • 2022. január 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Far Cry 6 DLC-csomagjainak hála magunkra ölthetjük a sorozat ikonikus gonosztevőinek alakját. Vaas után jövő héten a Far Cry 4 antagonistája, Pagan Min kerül a középpontba.

Novemberben már megkaptuk a Far Cry 6 szezonbérletének első komolyabb kiegészítőjét, most pedig eljött az idő a folytatásra. A Vaas: Insanity után a Pagan: Control című csomag várja vissza a játékosokat, hogy a feltérképezzük a Far Cry 4 főgonoszának nem túl barátságos elméjét. Emlékeztető gyanánt csekkoljátok le a szezonbérlet előzetesét!

A Ubisoft leírása szerint a Vaas DLC-jéhez hasonlóan a Pagan: Control is egy sztoriközpontú, de izgalmas roguelite-elemeket tartalmazó kalandot kínál majd, amely során sok ismerős karaktert viszont láthatunk. A csomag megjelenésével tehát már csak Joseph Seed történetére várunk, hiszen a Far Cry 5 szektavezére zárja a DLC-trilógiát.

A január 11-én érkező kiegészítőt beszerezhetjük a 39,99 dolláros szezonbérlet részeként, vagy önmagában 14,99 dollárért. Ahogy az alapjáték, úgy a DLC is elérhető PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Stadián.

1.
1.
Gerzson95
Dark soulsos szar. Ne vegye meg senki aki egy normális far cry kampány dlc-t vár, mert pofára esik. Lehet rögögni, hogy mit ír ez az idióta, de előbb nézzétek meg a felhasználóknak a többségének mi a véleménye a Vaas dlc-ről. Ennyi ember nem nem hazudik....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...