Ismerd meg a Horizon: Forbidden West törzseit!

  • Írta: szlav
  • 2022. január 6.
  • Videó
Link másolása
A Horizon: Forbidden West legújabb előzetesében a bukott emberiség hamvaiból feltámadó törzsek kapták a főszerepet. Aloy számos ismerős vagy eddig sosem látott néppel találkozik a messzi nyugaton - vessünk rájuk egy pillantást!

Vadiúj előzetest kapott a Guerrilla Games legújabb játéka, a Horizon: Forbidden West. Aloy kalandja gyönyörű tájakra vezényli majd őt a messzi nyugaton, ahol nem csupán félelmetes új gépszörnyek, de számos ismerős népcsoport is vár majd rá. Az Oseram, Carja, Utaru vagy Tenakth törzsek ismerősek lehetnek a Horizon: Zero Dawn veteránjainak, rajtuk kívül azonban számos új szövetséges és ellenfél vár az új területeken.

A Horizon: Forbidden West február 18-án érkezik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

14.
14.
taktaharkányi
#13: Nem kifejezetten AC rajongóként (még a sokak által egekig magasztalt Black Flag sem igen tudott behúzni), az Origins nekem elképesztően bejött. Maga a világ, az eleinte antipatikus Bayek is végül szimpatikus lett és tetszett a kissé klisés, de nekem akkor épp hatásos drámája, az olykor meglepően brutális mellékküldetés szálak, a harc, minden. Mindezt úgy, hogy egyébként a természetes és átlagos szintnél jobban az egyiptomi környezet sem vonzott. A Valhallával egyelőre csupán néhény órát töltöttem, egyelőre amit láttam, tetszett, viszont az Odyssey-t kb. 20 óra után egyszer csak fogtam és legyalultam a gépről mert elkezdtem érezni, hogy már-már felháborítóan lopja az időmet. Irgalmatlan méretű pálya, rakás fölösleges és számomra idegesítő hajóút, amit még sokszor kerülőkkel kellett megtegyek mert az "NPC hajók" megettek... Fú. Nagyon idegesített egy idő után. De a harcrendszer része tetszett, a világ abban is nagyon működött. Az Origins-el viszont úgy tudtam kb. 60 órát eltölteni, hogy végig élveztem és lekötött.
11.
11.
FrankBlack
#10: * bocs, izlések, és nem izések, vagy izélések :D És még mindig nem működik a hosszú iiiii a billentyűzetemen :)
2.
2.
DarkCrash
Ezt már Ps5-re veszem meg ha meg lesz a gép.
1.
1.
Robilluma
Ez a látványvilág :0 Nagyon odaver.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...