PlayStation VR2-re is befuthat a Half-Life: Alyx

  • Írta: szlav
  • 2022. január 6.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a PlayStation VR-t eredetileg kihagyta a Half-Life: Alyx, az a szóbeszéd járja, hogy a Sony most készülő újgenerációs VR-eszközén megjelenik a Valve nagysikerű játéka.

A minap mi is beszámoltunk arról, hogy mivel készült a Sony a CES 2022 színpadára. A vállalat leleplezte a PlayStation 5 mellé szánt újgenerációs VR-eszköz nevét (szimplán PlayStation VR2 néven kell keresnünk azt), ráadásul bemutatták a Horizon: Call of the Mountain nevezetű játékot is, ami minden bizonnyal a készülék első nagy system-sellere lesz. Úgy tűnik azonban, hogy nem kell majd beérnünk a Firesprite alkotásával, egy ipari bennfentes szerint ugyanis egy másik ütős cím is megjelenik a platformon.

Nick Baker, avagy Shpeshal Nick, az XboxEra Podcast házigazdája (és nem mellesleg megbízható szivárogtató) Twitteren említette meg, hogy az ő tudomása szerint nyílt titok, hogy a Half-Life: Alyx is megjelenik a PlayStation VR2-n. Nem lenne meglepő, ha az úriember infói igaznak bizonyulnának, hiszen a Sony egyre jobb kapcsolatot ápol a Valve-val, illetve általánosságban a PC-s piaccal. Sorra érkeznek PC-re az előző generáció nagy Sony-exkluzívjai (nyakunkon a God of War!), így korrekt lépés lenne, ha cserébe a Valve fejlesztése is eltalálna a PlayStation 5 VR-eszközére.

11.
11.
DarkCrash
#9: Itt a komplett lista A-Z-ig

https://www.pushsquare.com/guides/all-ps-now-games
10.
10.
DarkCrash
#9: Most néztem én is a Ps Now kínálatot. Tele van Ps3-as címekkel, és ha jól látom vannak Ps2-es játékok is. Gondolom angol Account kell hozzá úgy elvileg működik.
5.
5.
zozo76hun
helyes! varos! ahogy a psvr2 is!
4.
4.
DigitalGod_HUN
Én kimondott érdeklődéssel várom.
3.
3.
GemForge
#2: Mármint faszomöccse? :)
2.
2.
Oistrakh01
#1: Láz álmaid vannak öcsköss :D
1.
1.
GemForge
Na, kezd magára találni a Sony... Lehet, hogy sohase' vesztette el a fonalat, de most mintha egyrecsak gyújtaná a rakétákat befele. Ha még a GamePass konkurenciát is beröffentik, akkor aztán kalap kabát addig, ameddig az első valamirevaló Boxexek meg nem érkeznek a felvásárolt cégeiktől. De mondjuk nem arra a szintre gondolok, mint szerencsétlen masztercsíf openword lövöldéje, mert az azért annyira nem lett jó sajna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...