Új Serious Sam-játék a láthatáron

  • Írta: szlav
  • 2022. január 8.
  • Teaser
Link másolása
"Mit szólnátok ahhoz, ha a jövő héten bejelentenének egy új Serious Sam-játékot, és még ebben hónapban meg is jelenne?" A kérdést a Devolver Digital tette fel, miután megosztották a játék első fagyos előzetesét.

Alig másfél éve jelent meg a Serious Sam 4, így akár egy megkésett DLC-nek is gondolhatnánk a Croteam és a Devolver legújabb agymenését. Ezzel azonban valószínűleg tévednénk, a kiadó ugyanis egy komplett új játékként hivatkozik arra az alkotásra, melynek első rövidke teaserét már decemberben fellőtték YouTube-ra - csak éppen nem sokan kapták fel hírként azt. Íme:

A fagyos hangulatú videót látva könnyen juthatnánk arra a konklúzióra, hogy a horvát fejlesztőbrigád a Serious Sam 4 egyik törölt pályáját hozná vissza egy nagyobb bővítmény részeként, de ahogy azt az imént említettük, a Devolver határozottan új címként kezeli a hivatalos leleplezésre váró játékot. Egy biztos: a jövő héten érkező teljes bemutató során megtudjuk, hogy pontosan miről is van szó, és ha igazat beszél a kiadó, akkor néhány héten belül már kézbe is vehetjük az alkotást.

4.
4.
Ooorky
#3: Végén kiderült, hogy csak egy hangszóróból beszélt hozzá.
3.
3.
jolvokq
Az utolsó rész a serous Sam 2 volt ott màr találkozott mentalall de még nem volt vele harc csak sötét képernyő volt.
2.
2.
GemForge
#1: Hát igazán leszámolhatna már vele örökre.
1.
1.
Shao Kahn
Én arra lennék kíváncsi, hogy Serious Sam mikor találkozik végre magával Mentallal, és mikor számol le vele mindörökre, mert ez az eddigi játékokban egyszer sem történt meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...