Bleak Faith: Forsaken - videón a gameplay

  • Írta: gorien
  • 2022. január 9.
  • Videó
Link másolása
A Bleak Faith: Forsaken egy kibergótikus világban játszódó soulslike lesz, amelyen egy kétfős stúdió dolgozik, miután a kickstarteres támogatók összedobták a pénzt rá. A legújabb videó bepillantást ad abba, mennyit fejlődött a gameplay.

Mióta az Archangel Studios kétfős csapata bejelentette a Kickstarter-kampánnyal is megtámogatott Bleak Faith: Forsakent, a háttérben gőzerővel folyik a munka. A kibergótikus közegben játszódó soulslike legújabb előzetese egy helyzetjelentés a gameplay fejlődéséről, ugyanakkor arra is kiváló, hogy betekintsünk egy boss fightba, amit egy robotikus sárkány ellen vívhatunk majd.

A Bleak Faith: Forsaken az Omnistructure nevezetű helyen játszódik, egy egykor fejlett civilizáció romjain, ahol elvétve még megtalálni az eredeti természet darabjait is. A fejlesztők megkapó atmoszférát és veszélyes ellenfeleket ígérnek, valamint kíméletlen harcot, ahol az életünk az időzítésen, a helyezkedésen és az erőforrás-menedzsmenten is múlhat.

A játék megjelenése 2022 második negyedévében várható PC-re, de PlayStation 4-re és Xbox One-ra is készül.

1.
1.
Robilluma
Az eddigi összes videójuk alatt olyan epikus zene ment h ihaj. :D Ezen most se változtattak. ;)
Remélem nem akar majd sokat a szarka. Mert megint voltak újítások a gameplayben, valamilyen spéci támadást is beletettek a fagyasztással. Csiszolgassák, az alapok, az AI és a helyszínek legyenek rendben, ha lehet akkor a bugokat irtsák ki és baj nem lehet.
Hihetetlen hogy két fejlesztő mikre képes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...