Bemutatkozott a Showa American Story

  • Írta: gorien
  • 2022. január 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nekcom Entertainment a 80-as évek popkultúrája, a B-kategóriás akciófilmek és a japán kultúra előtt egyszerre hajt fejet a Showa American Storyval. Egy halálából visszatért lány veszi nyakába a Japán gyarmatává lett, zombikkal teli Amerikát.

A Showa American Story világában az Amerikai Egyesült Államokat csak úgy ismerik, mint Showa 66-ot, Japán ugyanis kvázi felvásárolta és ezzel nemhivatalos gyarmatává tette. A Nekcom Entertainment azonban nem állt meg ennél a kultúramixnél, a világot ugyanis megszórta még egy ismeretlen katasztrófával is, ami zombikat és szörnyeket szabadított az országra. Ilyen körülmények között indul kalandra a tinédzser Choko, aki halottaiból támadt fel, és különleges képességekre tett szert.

Az biztos, hogy a Nekcom nem spórolt, minden őrültséget beledobált ebbe az akció-szerepjátékba, amiben a japánosított Amerikán átkelve zombihordák hordáin vágjuk át magunkat katanával, puskával vagy akár egy óriási fúrófejjel – sokféle rögtönzött fegyverünk is lehet Chokót irányítva. A fejlesztők nonstop akciót ígérnek, ami ugyanakkor nem nélkülözi majd a taktikázást sem.

A Showa American Story PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is meg fog jelenni, de dátumunk még nincs hozzá.

2.
2.
Ganzer
Eddig bejön, kiváncsi leszek a tényleges produktumra.
1.
1.
norbi27
Kellően elborult, hangulatos trailer, a játékmenet se rossz. Első blikkre nekem nagyon bejön.
Nincs is annál szebb, mint amikor egy kínai fejlesztőcsapat játékában lesz az USA zombikkal teli japán gyarmat :D. Nem tudom ezt hogyan brainstormigozták össze, de nagyon ott lettem volna azon a megbeszélésen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...