Már jövőre megjelenik a KotOR-remake?

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 10.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb szóbeszédek szerint akár már jövőre megjelenhet az Aspyr gondozásában készülő remake a Star Wars: Knights of the Old Republichoz. Ráadásul úgy tűnik, nem egy szolgalelkű másolást kapnak a rajongók.

Az év elején friss videóval jelentkezett MrMattyPlays, aki belsős információkra hivatkozva elárulta, hogy tudomása szerint alaposan megváltozik majd a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-jének harcrendszere. A felvétel szerint az Aspyr csapata dobni fogja az eredeti játék körökre osztott megoldását, helyette pedig a Nioh és az új God of War harcrendszerének elemei köszönnek majd vissza. MrMattyPlays azt is elárulta, hogy a fejlesztők természetesen nem végérvényesen kukázzák az eredeti mechanikát, ugyanis rengeteg opció közül választhatnak majd a rajongók. Pont, mint a Final Fantasy VII Remake-ben, ahol ugye kaptunk egy klasszikus lehetőséget is.

Közben a Bespin Bulletin arról számolt be, hogy tudomása szerint a tavaly bejelentett remake már jövőre megjelenhet. A rajongói oldal egyébként úgy tudja, hogy a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga valamikor áprilisban vagy májusban landolhat a boltok polcain.

Emellett arról is beszámoltak, hogy a nemrég pletykált Star Wars Jedi: Fallen Order-folytatás fejlesztése lényegében az első rész piacra dobásával egyszerre vette kezdetét. Az Electronic Arts állítólag azt tervezi, hogy az idei Star Wars Celebrationön mutatják be az első videót, ami ugye májusban lesz esedékes. A magazin úgy tudja, a folytatás elhagyja a Fallen Order címet, illetve lesznek visszatérő szereplők az első részből, méghozzá hangsúlyosabb szerepkörrel, továbbá az első részből még kimaradt, de a Star Wars univerzumából ismerős karakterek is beköszönnek majd.

2.
2.
xanatos0911
#1: Sajnos ez valóban nem ad okot bizakodásra, de azért én nem írom le előre a játékot. Ami a cikkben van az számomra biztató, de ettől még előrendelni sem fogom, az biztos. Egyik megoldás sem túl bölcs döntés szvsz.
1.
1.
Straga25
Tekintve hogy milyen írót vettek fel, inkább meg se jelenne. Vagy inkább hagyták volna a fan made remaket akik évekig dolgoztak rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...