Bezárja kapuit a Forza Street

  • Írta: gorien
  • 2022. január 11.
  • Gyászhír
Link másolása
A Forza-játékok mobilos mellékágaként megjelent Forza Street hamarosan örökre a garázsba vonul. Tegnap megkapta utolsó frissítését, a játékosoknak pedig néhány hónapja maradt, hogy kiélvezzék a mobilos autóversenyeket.

Az először 2018-ban elérhetővé vált Forza Street (ami voltaképpen csak az Electric Square Miami Street című játékának átnevezése volt) néhány hónapon belül bezárja kapuit. A Forza-játékok mobilos spin-offjának lelövését tegnap erősítette meg az Xbox és a Turn 10 Studios: eszerint 2022 tavaszáig lehet játszani vele.

A kérdezz-felelek formátumú bejegyzésből konkrétan nem derül ki, hogy mi vezetett a kaszához, de a fejlesztők büszkék a munkájukra, és a Forza Streettel szerzett tapasztalatuk jól fog jönni a jövőbeli Forza-projektjeikhez. Aki az elmúlt harminc napban vásárolt játékbéli valutát, az visszakapja az árát, mindenki másnak viszont a zárásig el kell azt költenie.

A bejelentéssel egy időben egy utolsó frissítést is kapott az Androidon és iOS-en is elérhető játék, ami egy új kocsival gazdagította a gépparkot, megnövelte az energia-visszatöltődés sebességét, csökkentette a kocsibemutatók közötti időt és az árakat is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...