A Techland pontosított a Dyling Light 2 játékidején

A hétvégén a Techland kijelentette, hogy akár 500 órába is beletelhet, míg teljesen kimaxoljuk a Dying Light 2: Stay Humant. A varsói csapat azóta elárulta, hogyan jött ki ez a szám, és levezette, hogy mit takar.
  • Írta: gorien

Kommentek

#10
#8: Ok, próbáld meg ezt ebben a játékban. Megdöglesz 20 másodperc alatt. Nappal. Éjjel előbb.
#9
#8: Azért nézd úgy hogy nem vagyunk egyformák. Van aki 2-3 játékkal játszik összesen, és abba teszi bele a játékra szánt idejét. Mar beszéltünk túlélőjátékokoról, ott is van amit milliószor csinál az aki ezeket játssza. Nekem is már tized annyi időm sincs játszani, a nagyon túlnyújtott játékokba sokszor bele se kezdek. A Zelda egy évig tartott mire végeztem vele, azt azért nem akartam kihagyni, persze arra meg képtelen voltam hogy CSAK AZZAL játsszak.
#8
Ami ledöbbent ebben, hogy egy évben van 8760 óránk, ebből jó 2000-et alvással töltünk, maradékban kellene élnünk és ebből van aki képes elbaxni pl. Skyrim-re 1000+ órát mert az milyen fasza.
Aztán mikor megnézed mit csinál, mászkál össze-vissza ismételve ugyanazokat a repetítiv dolgokat, mert attól az egy szám nagyobb lesz a statisztikájában,vagy kap egy tárgyat amit sosem használ...
#7
#5: Ha erre menne ki a játék, akkor nem részleteznék így hogy milyen esetben milyen játékidőre lehet számítani. Nem kell mindenben összeesküvést látni.
#6
#5: Gondolom, nem játszottál az elsővel és fingod nincs a játék felépítéséről. Cooppal együtt rengetegen beletettek úgy 2-300 órát az első részbe, mert maga a gameplay annyira jól el volt találva. Most ezt még megtoldják döntéstől függően 7 változtatható helyszínnel és szerteágazó storyval. Az elsőben is voltak szálak, amik jobbak voltak, mint a fő sztori, itt is erre lehet számítani. Megnyugodhatsz, egyedül is meglesz a min. 80 óra a játékosok többségénél, coopban pedig ennek a többszöröse.
#5
"a csak a történetre koncentráló játékosok 20 óra alatt is végigjátszhatják a játékot"

Vagyis van benne kb. 30-40 óra valóban élvezhető érdemi tartalom, a többi csak időhúzó sallang, hogy nagy számot írhassanak a marketingdokumentációkba.
#4
#3: OW játékoknál azért mindig van pár fanatikus aki képes több száz órát elbaszni az életéből céltalan bolyongással...
#3
Továbbra sem tiszta hogy jön ki, mekkora mennyiségű gyűjtenivalót raktak a játékba?
Átlagban 10-20 óra alatt bőven megvan a nagyobb nyílt világú játékok gyűjthető cucca is, és legyen egy 80 órás mellékküldetéses végigjátszás. Maradt 400 óra, legyen egy pár 20-40 órás újrajátszás, hova a bús k**** életbe lehet még azt a maradék pár száz órát tenni!? Elmondom én, sehova... nagy baromság ez a szám, reklámnak jó
#2
Nekem az első kimaradt, de egyre jobban érdekel a második rész.
#1
A minap olvastam egy véleményt valahol, olyan embertől aki talán egy óra körül játszott vele és szidta a játékot, hogy pont a parkour része milyen fapados :D
Emlékszem, amikor legelőször leszedtem a tékából ezt a Dying Lightot és belevertem vagy 8-10 órát és úgy döntöttem nem folytatom tovább, hanem inkább megveszem.
Na a 8-10 óra játék után újrakezdve tényleg fapados volt a dolog, de igazából ez tetszett az egészben a legjobban, hisz így érződött hogy 8-10 óra alatt mennyit fejlődött a karaktered és milyen nagy játékélménybeli változásokat hoznak az RPG elemek.
Talán kicsit túlzó kijelentés, de szerintem FPS játékok terén RPG elemeket így még senkinek sem sikerült beépíteni, mint ahogyan ezeknek a srácoknak.
Pár óra után nem csak futsz, hanem csúszol, bokát törsz majd felugrasz egy zombira és kivégzel ugrásból még egyet, majd lendületből kivégzel még egyet és visszafordulsz, aztán csapod a többit ahogy bírod. Míg, alapból még elfutni is elég, nemhogy harcolni velük.
Én mocskosul várom a második részt az tuti.