Akciódús traileren az ELEX II

  • Írta: szlav
  • 2022. január 11.
  • Videó
Link másolása
Rohamosan közeleg az ELEX II premierje, így tehát a THQ Nordic és a Piranha Bytes beizzítja a marketinggépezetet. Az akció-szerepjáték legújabb rövid előzetesében a látványos harcok kapták a főszerepet.

Az ELEX II legutóbbi előzetesében Magalan világa és annak frakciói kerültek a rivaldafénybe, a mai kedvcsináló azonban ennél sokkal lényegre törőbb. Ezúttal a futurisztikus kardok, pajzsok és fejszék játsszák a főszerepet, úgyhogy dőljetek hátra, és vesszetek el egy percre az akció viharában!

Az ELEX II március 1-jén jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

8.
8.
hedzsooo
#5: Igy van, + igazan a legjobb a PB jatekoknal ahogyan a jatek vilaga fel van epitve, + ahogyan kepes reagalni a jatekosra.

Kb. az osszes nagyobb studio is elbujhat ebben eloluk meg tovabbra is. Keves RPG jatek birta eddig hozni a G1, GOTHIC 2 NOTR, + az ELEX szintjet osszessegeben, hangulataban. Reszemrol a PB jatekok tovabbra is egyediek a legjobb ertelemben.

Nem veletlen hogy a decemberben megjelent mod a Gothic 2-hoz lett az ev modja tavaly, ugy hogy 1-2 volt mindossze a szavazas lezarasaig mikor megjelent mult honapban. Fent van Steamen is a mod, akit erdekel.
https://store.steampowered.com/app/1467450/The_Chronicles_Of_Myrtana_Archolos/
7.
7.
hedzsooo
#6: Effektek, pancelok, fegyverek, a kornyezet reszletessege, stb.-stb. mind elso osztalyu a Piranha Bytes jatekokban. Egyedul az arcok nem fejlodtek annyit, mint a nagyobb studiok eseteben az utobbi 10 evben, kar hogy ahhoz mondjuk nincsen meg a budget naluk, motion-caphez az arcjatekokhoz, meg annak reszletessegehez mint pl. a CDPR-nek a Witcher 3, + a Cyberpunk 2077-nel.

A latotavolsag is igen reszletes a Piranha Bytes jatekokban, a legnagyobb studiok kivetelevel meg nem igazan van tovabbra sem olyan cimek amikben elindulhatsz egyetlen toltessel bejarni az egesz jatek teruletet, egeszen addig ameddig a szem ellat, illetve azon tulra is.


Egy biztos, a "fapados" grafika sem a Piranha Bytes jatekoknal kezdodik. Annyi igaz, hogy pl. a Witcher 3, CP2077/ uj CDPR jatekokhoz kepest a PB jatekokban nem volt annyi forras (penz+ido, hiszen kevesebb az alkoto is naluk) az animaciokra, beleertve a fentebb mar emlitett mimikat is
6.
6.
crytek
#4: Bőven van különbség..elex grafikája bármelyik nagy cég ciméhez képest fapados de ez mindig így volt így nem tudom ki lepődik meg ezen?
5.
5.
PiszkosFred
#2: Egyetertek, nem volt ennyire rossz se a megjelenese, se nem volt ennyire bugos, mint ahogy irta. Kellett neki egy jo proci es a vgat is szerette, ha van, de kenyerpiriton ne akarjon az ember jatszani, nem arra valo.
4.
4.
Heldengeist
#3: Mert amúgy melyik játék kifejezetten ronda manapság? Vagy az elmúlt 5-10 évből bármikor? Lassan már nagyítóval kell keresni a részleteket, hogy egy-egy játék miért néz ki rosszabbul, mint a másik.
3.
3.
crytek
#1: A PB játékok sosem a grafikáról voltak híresek. Ott a Gothic alap állapotban egy 3090-el ha tolja az ember kb ott is 2x fps-t nyom az fps számláló mégis olyan a hangulat hogy azt kevés game adja vissza..

Mindig eljátszom a gondolattal hogy UE5-el milyen istentelen durva rpg-ket lehetne csinálni..
2.
2.
hedzsooo
#1: Nem kotekedesbol de mivel egyik sem igaz, ki kell igazitsam a kommentedet.

Se ronda nem volt, se bugos nem volt. Max. csak annyira volt bugos mint barmelyik masik jatek az 1. napon mikor megjelenik. (Reszemrol nem talaltam benne 1et sem. )A harcok pedig jok benne.

Nyalvanvaloan ha neked ilyen dolgok ennyire szemet utottek ennel a jateknal, akkor ez a jatek csak nem neked lett keszitve, masok izlesenek valo, ennyi. Reszemrol a harcok (is) elvezetesek nagyon benne. :)


Amikor valaki olyat ir, hogy " viszont borzalmasan ronda és bugos volt." az kb. manapsag az embereknel azt a gondolatot ebresztheti, hogy valami konzolos Cyberpunk 2077-es szintu megjelenesrol volt szo, pedig azzal koszonoviszonyban sem volt, teljesen rendben volt ennek az elso resze is. :)
1.
1.
fritzvonbischof
Az Elex első része már megjelenéskor megvolt, viszont borzalmasan ronda és bugos volt. Kb egy évvel később vittem végig, és a tufa harc és egyebek ellenére nagyon jó élmény volt. A világ tök jól fel van építve, jó a mögöttes sztori, vártam a folytatást már. De szerintem ennek is meg kell adni az időt, mint minden Piranha Bytes cuccnak. :) A harc most is tufa. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...