Megkapja első fizetős DLC-jét a Humankind

  • Írta: gorien
  • 2022. január 12.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan újabb lehetőségek nyílnak meg előttünk a Humankindban. Az Amplitude Studios fizetős DLC-vel bővíti 4X stratégiai játékát, amelynek hála Afrika kultúráit is a sajátunkhoz keverhetjük.

Az Amplitude Studios és a Sega új rálátást kínál az emberiség történelmére a Humankinddal: ahelyett, hogy már jól ismert eseményeket írnánk át történelmi személyeket irányítva, a kezdetektől szabhatjuk újra, merre fejlődjünk. A Humankind a megjelenés óta már helyet kapott az Xbox Game Passben, és egy demóváltozatot is kiadtak hozzá, amivel bárki belekóstolhat az emberiségterelgetésbe.

Január 20-án megérkezik a játék első fizetős DLC-je, a Cultures of Africa, amit 9 dollárért szerezhetünk be. Ennek köszönhetően hat új kultúrával találkozhatunk majd, hat különböző történelmi korban: a bantuk, a garamantészek, a szuahélik, a maszájok, az etiópiaiak és a nigériaiak előnyeivel gazdagíthatjuk társadalmunkat. Az új népek mellé új világcsodák is érkeznek, illetve 15 vadonatúj, döntési helyzeteket hozó esemény is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...