S.T.A.L.K.E.R. 2 - csak az év végén jelenik meg

Mégsem térünk vissza áprilisban Csernobilba. A GSC GameWorld úgy döntött, túl fontos a stúdió számára a S.T.A.L.K.E.R. 2 ahhoz, hogy elsiesse a munkát, ezért egészen decemberig halasztotta a megjelenését.
  • Írta: gorien

Kommentek

#23
#22: Ez a kelet-európai fejlesztők sorsa. Próbálnak valami újat alkotni és jön az amerikai foscunami, vele együtt meg a vérpistikék rinyálása, akik 2 percet játszottak a játékból, de inkább annyit sem. A STALKER folytatására is az amerikai idióták miatt kell várni 14 évet.
#22
#21: Ja így nem a 7 milkát bukták el hanem teljes büdzséjük (részvényáruk) 30-40%át ami azóta se tért magához... végül is biztos megérte :)
#21
#18: Mi köze ehhez a cd projectnek? Ott sem a fejlesztők szarták el a dolgot, hanem a befektetők és az állam, hogy muszáj volt kiadniuk 2020-ban, különben bukják a 7 millát. Egyébként egy zseniális játék lett a CP, pont leszarja minden 12+ éves, hogy nem lehet benne metrózni.
#20
#18: Ők is halasztottak hasonló indokkal, többször is.
#19
Egyébként reménykedek, hogy egyszer jön Ps5 re is!
#18
Látod CD Projekt!
#17
#5: Az eredeti stalker játékhoz van egy kiváló mód ami semmit nem módosít a játékon csak a grafika lesz szebb a fél húzott textúra és pár egyéb módosítás miatt. A nevére sajnos nem emlékszem. De ezzel az eredeti stalker élmény megmarad. Megkeresem ha érdekel valakit.
#16
#15: Jólvan kezsül.
#15
#13: Netes otvar kell a halálnak
#14
Nah baszki. Pedig már úgy csiki-brikiznék egy jót.
#13
Amíg vártok rá menjetek Tarkovozni. Az a játék áll legközelebb a Stalkerhez témában a Metro játékokon kívül.
#12
nem is gondoltam hogy ez ilyen "hamar" jönne, sehol semmi aztán hirtelen egy kis gameplay videó után már itt is lenne a megjelenés? Tudtam én jól hogy ez csak szerencsével lesz idén megjelenve, de inkább jövőre, ha tényleg megjelenik
a lényeg hogy senki ne rendeljen előre...
#11
#6: Mert elfogyott a pénz, kevesen voltak, ráadásul a saját fejlesztésű motorral folyton gondok voltak. Ezeket a gondokat az UE és a Microsoft előfinanszírozása megoldotta (azt talán fennálhat, hogy kevés a fejlesztő). Én inkább azért számítottam csúszásra, mert az eddig kiadott anyagok kb. semmit sem mutattak gameplayből, illetve konkrétan nem volt AI a gameplay videókon, holott pl. a DL2-ből és a Horizonból hónapok óta kijöttek kb. véglelegesnek tűnő gameplay videók. Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy Decemberre kész lesz.
#10
#9: Az igen...

Egy kész/sikeres/kúlt game átültetése egy új enginere

VS

egy teljesen új game létrehozása új megközelítéssel, singlet elhagyva... valóban ugyanaz a kettő
#9
#8: Igen ezt láttuk a battlefidnél is jól működött.
#8
#7: Ki is lehet adni ám más cégeknek ahogy a többiek csinálják...a della így is úgyis nekik megy. Csak akarni kéne.
#7
#5: Lehet hogy ők ehhez kevesen vannak, még a Microsoft támogatásával is.
Lenne meló a régi X-ray motoros játékokkal, ráadásul ki tudja mennyien vannak még meg a régi csapatból, akik még hozzá is mernek nyúlni ahhoz a motorhoz.
Persze akár át is ültethették volna új motorra, de akkor aztán pláne beláthatatlan távolságba került volna az új rész.
#6
#3: Pontosan. a gsc team nagyon hires a hatalmas csúszasokról, erre szamitani lehetett. a december 8 sem fix, de azért reálisabb. siman benne van egy jövő év tavasz vagy őszi megjelenés.
#5
Szarul csinálták. Rég kiadtam volna a helyükben egy stalkert remastered kollekciót minden platformra és addig lenne min csámcsogni és dőlne a lé
#4
Valahogy nekem túl szép hovy igaz legyen kategória volt ez a megjelenési dátum.