Pörgős, hatvanfős csatákat ígér a LEAP

  • Írta: gorien
  • 2022. január 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Blue Isle Studios új játékon dolgozik, amelyben elit zsoldosokat irányítva indulhatunk csatába. A LEAP-ben a mozgékonyság kulcselem. nemcsak lőni kell tudnunk, hanem uralni a pályát röptáskák, röpdeszkák vagy gépszarvasok hátán.

A Slender: The Arrival és a Citadel: Forged with Fire mögött álló Blue Isle Studios bejelentette legújabb játékát. A LEAP hatvanfős csatákat ígér, amelyekben egy perc nyugtunk sem lesz. A United Earth Defense Coalition vagy az Exo-Terran lázadók elit zsoldoskatonájaként vonulunk háborúba hatalmas pályákon.

Négy karakterosztály közül válogathatunk majd, amelyeknek eltérő képességtára van, illetve különféle módokat kapunk a közlekedésre is: használhatunk röptáskát, csáklyavetőt vagy mechanikus szarvasokat is. A harcban olyan további kütyük lesznek a hasznunkra, mint az orbitális lézer, az automata ágyú és az irányított rakéták.

A LEAP majd korai hozzáférésben kezdi meg a működését a Steamen, amihez még nincs időpontunk, de a január 19-i zárt bétára már lehet jelentkezni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...