Folytatásokat kap a Különösen veszélyes bűnözők

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 13.
  • Cooltúra
Link másolása
A Deadline beszámolója szerint a Netflix azon dolgozik, hogy eddigi legdrágább mozija, a Különösen veszélyes bűnözők további folytatásokat kapjon. A két újabb részben természetesen mindenki visszatérne.

Lagymatag középszerűsége ellenére a Netflix a jövőben is komolyan számol a Különösen veszélyes bűnözőkkel. A Deadline ugyanis arról számolt be, hogy a streamingszolgáltató már azon dolgozik, hogy folytatást kapjon a rabló-pandúr mozi, méghozzá egyből kettőt is.

A magazin úgy tudja, hogy a tervek szerint 2023 elején kezdődnének meg a forgatási munkálatok, de ezt az időpontot befolyásolhatja az is, hogyan sikerül megállapodni a korábbi színészekkel, illetve milyen időbeosztása lesz a Gal Gadot, Dwayne Johnson és Ryan Reynolds hármasnak.

Az első részt egyébként több mint 200 millió dollárból forgatták le, vagyis úgy tűnik, hogy a visszafogott kritikák ellenére a Netflix nagyon is bízik filmje folytatásának jövőbeli sikereiben.

11.
11.
crytek
#9: Azért ott vannak bajok amúgy elég szépen... pl egy manifestet feltámasztanak a rajongok sirására de a náluk sokkal jobban nézet sorozatokat meg kukázzák. Szóval néha érthetetlen mit miért csinálnak.
10.
10.
delphijos
#8: A Cobra Kai amúgy óriási siker ( és nem mellesleg tényleg jó ) ezen kár meglepődni.
9.
9.
PiszkosFred
#8: Se te, se en, se mas nem tudja megmondani, hogy mi siker vagy mi nem, csak a netflix. Tippelni es talalgatni is csak olyan adatok alapjan tudunk, amelyeket OK adnak vagy mutatnak - a tenyleges nezettsegi adatok nem merhetoek ugy, mint a linearis teveknel.

En is tartom magam ahhoz, hogy ahogy Churchill mondta, "csak annak a statisztikanak hiszek, amit en magam hamisitottam", igy aztan az osszes szami es nezettseg, amit sajat maguk hoznak nyilvanossagra csak humbug. DE! A netflix egy kokemeny uzleti ceg, nem szivbajos, a picsogo rajongok fejere magasrol sz*ro donteshozokkal, igy azt elhiszem, hogy megeri nekik folytatni a filmet. Es a megeri itt a kokemeny anyagiakat jelenti, nem a presztizst vagy a PR-t, azon mar tul van a ceg, itt mar csak a megterules szamit.
8.
8.
C0m1n65un
#7: Érdekes egy lista. Valószínűleg akkor az alkalmazásban lévő lista nem pontos. Direkt figyeltem is ezt, meg még néhány filmet az év során, és köszönő viszonyban sem volt ezzel az összesítéssel (bár az alkalmazásban csak napi listák vannak, amik 24 óránta fríssülnek).
Akkor csinálják, ha tényleg ekkorát ment. Az én véleményem nem változott. A második részt nem fogom megnézni, és hallva néhány ismerősöm véleményét, nem leszek egyedül.

Valami egyébként büdös azon a listán. Az angol nyelvű sorozatok között magasan a Cobra Kai új évada nyert. Ez végképp furcsa. Majdnem duplája annyian nézték meg, mint a The Witcher második évadát. A nem angol kategóriában a Squad Game pedig csak a hatodik, pedig 17 hétig volt a listán.
Látom én, hogy a megtekintett órákat számolják, de ez nekem sehogyan sem akar kijönni, pedig a matek az erősségem.

Szerintem a streaming szolgáltatók esetében még nem tudják, hogy mi számít sikernek, és hogyan kéne kiszámolni azt.
7.
7.
PiszkosFred
#4: Az angol nyelven is elerheto filmek kozul 38 orszagban volt top 10-es kilenc heten keresztul es 2021-ben 11 millio megtekintesnel jar, osszessegeben 2021-ben a Nflixen a 6. legnezettebb angol nyelven is elerheto film volt. Nekik ez boven eleg. https://top10.netflix.com/
6.
6.
crytek
#2: Amit zabál a nép... Ezt zabálta nem véletlen "rekorder" jó volt. Várom a folytatásokat
5.
5.
Caleon
Én imádtam ezt a filmet.
4.
4.
C0m1n65un
#3: Én csak azt nem értem, hogy milyen számokat hozott. Figyelem a Netflix nézettségi listáját (a magyart és a nemzetközit is), és azt kell mondjam, hogy néhány nap után kiesett a Top10-ből, míg mondjuk a röhejes című, de férfiak számára is egész nézhető alacsony költségvetésű karácsonyi romcom, a Szerelem illata több, mint három hétig (de lehet, hogy többig) rendszeresen ott volt azon a listán.
Most akkor hol is hozta vissza azt a rengeteg pénzt? Néhány nap alatt annyian nézték meg? Kétlem.
Itt inkább arról van szó, hogy ez a három név nagy sztár, és inkább beléjük ölnek egy rakatt pénzt, csak ott legyenek a platformon. Ez egy rossz üzlet, mert a második részre már elillan a varázs, és a kutya sem nézi majd meg.
3.
3.
PiszkosFred
#1: Egyik sem szamit. Egyedul az szamit, hogy amig ez az egyszer (is alig) nezheto gagyi sz*r visszahozta az arat es nem keves penzt termelt (amihez hozzajarultal te is azzal, hogy megnezted), addig a tobbi alig nezheto gagyi sz*r nem termelt profitot a Netflixnek. Mert te is tudod, ok aztan nem szivbajosak, amelyik produkcio nem olyan szamokat hoz, amelyet elvarnak, lehet barmilyen fan favorit es lehet a kasza miatt sirni mint a furdosk*rva, annak reszeltek. Ugy fest (es az uj nezettsegi meres is ezt mutatja) ez hozta az elvarasokat, a tobbi nem.
2.
2.
markoci555
ilyen túlárazott ***ra van pénz, amit meg zabálna a nép, azt elkaszálják
én nem néztem meg mivel a 3 főszereplő közül 2 egyáltalán nem jó színész, és elég rosszakat is hallottam a filmről, 1-2 jó poén ami elért hozzám belőle, ha egyáltalán ebből van az a hajhálós jelenet, amire most gondolok
1.
1.
C0m1n65un
Minek is? Az első rész is egy eléggé felejthető alkotás lett, amire csak a nagy nevek miatt emlékszünk vissza. Nem is értem, hogy hova ment el az a rengeteg pénz, mert, hogy nem a látványra, akcióra, rendes forgatókönyvre az biztos, és a színészek sem vittek annyit haza, mert az ilyen mértékű rekordgázsiról már másnap cikkeztek volna.
A második rész pedig már az első fényében sokkal kevesebb embert érdekelne, úgyhogy veszett ügy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...