A szokásosnál korábban érkezhet az új Call of Duty

Gyakorlatilag nyílt titok, hogy idén ősszel érkezik a 2019-es Modern Warfare folytatása, egy ipari bennfentes szerint azonban a Call of Duty: Vanguard alacsony eladásai miatt az Activision a szokásosnál korábban piacra dobhatja az új címet.

Ha november, akkor Call of Duty. Ezt már megszokhattuk az évek folyamán, Tom Henderson szerint azonban idén változhat egy hajszálnyit a helyzet. A rendszeresen megbízható információkat szállító játékipari bennfentes arról árulkodik, hogy az Activision nincs megelégedve a Call of Duty: Vanguard pénzügyi teljesítményével, így a szóbeszéd szerint idén nyáron lelephezhetik az új epizódot, a szokásos novemberi premier helyett pedig már októberben piacra dobhatják azt. A játékóriás valószínűleg nem akar túl sokat időzni a Warzone Pacific környezetében sem, a Modern Warfare 2 megjelenését követően ugyanis hamar érkezhet a battle royale következő nagy frissítése.

Henderson egyébként alaposan kivette a részét a Modern Warfare 2 szivárogtatásából. Az úriember az év elején elárulta, hogy a Project Cortez kódnéven futó projekt Latin-Amerikában játszódik majd, ahol a helyi drogkartellekkel szállhatnak szembe az önjelölt békeharcosok. Emellett szó esett egy DMZ nevű új játékmódról is, amely az Escape from Tarkov mintáját követve egy újféle PvPvE-módban eresztené egymásnak a játékosokat.

12 komment - szólj hozzá!