A szokásosnál korábban érkezhet az új Call of Duty

  • Írta: szlav
  • 2022. január 13.
  • Pletyka
Link másolása
Gyakorlatilag nyílt titok, hogy idén ősszel érkezik a 2019-es Modern Warfare folytatása, egy ipari bennfentes szerint azonban a Call of Duty: Vanguard alacsony eladásai miatt az Activision a szokásosnál korábban piacra dobhatja az új címet.

Ha november, akkor Call of Duty. Ezt már megszokhattuk az évek folyamán, Tom Henderson szerint azonban idén változhat egy hajszálnyit a helyzet. A rendszeresen megbízható információkat szállító játékipari bennfentes arról árulkodik, hogy az Activision nincs megelégedve a Call of Duty: Vanguard pénzügyi teljesítményével, így a szóbeszéd szerint idén nyáron lelephezhetik az új epizódot, a szokásos novemberi premier helyett pedig már októberben piacra dobhatják azt. A játékóriás valószínűleg nem akar túl sokat időzni a Warzone Pacific környezetében sem, a Modern Warfare 2 megjelenését követően ugyanis hamar érkezhet a battle royale következő nagy frissítése.

Henderson egyébként alaposan kivette a részét a Modern Warfare 2 szivárogtatásából. Az úriember az év elején elárulta, hogy a Project Cortez kódnéven futó projekt Latin-Amerikában játszódik majd, ahol a helyi drogkartellekkel szállhatnak szembe az önjelölt békeharcosok. Emellett szó esett egy DMZ nevű új játékmódról is, amely az Escape from Tarkov mintáját követve egy újféle PvPvE-módban eresztené egymásnak a játékosokat.

12.
12.
Balu1989
A minap jött a javító patch és teljesen rendben van nem fagy már ki és újra sem kell már telepíteni állandóan.Warzont nem tudom sosem érdekelt a br része de a multi teljesen jó most,az már más kérdés hogy miért vártak ilyen sokáig talán csak azért hogy megvegyük az újabb részeket is.És az is fura hogy hipp hopp mindjárt kijavították mikor a Sony bedobta hogy fontolóra vették hogy leveszik a Store-ból a MW-t mint anno a Cyberpunkot addig míg ki nem javítják mert annyi volt már a negatív értékelés.
11.
11.
Helium Prime
Bizony a X360-ban három szimmetrikus SMT-képes, 3,2 GHz órajelen futó mag volt mikor pc-re éppen csak szállingóztak befelé a kétmagos 1,6 os procik!
10.
10.
Ooorky
#9: Azok a chip-ek ugyanazokból a magokból épültek fel, mint pc-s társaik, maximum specializálva voltak az adott feladatra 1-1 mag hozzáadásával, elvételével, kisebb memóriavezérlővel (mivel ugye csak 1 típust kellet kezelnie) stb.

Ma már erre se éri meg költeni, AMD készen kínált nekik megoldást az adott feladatra.

Cell processzort meg nem véletlenül felejtette el mindenki a ps3 kifutása után, rémálom volt rá fejleszteni.

Mindent nehéz emulálni x64-en ami eltérő logikájú központi egységre épül, emlékszem mekkora szopás volt anno a ps2, meg a gamecube emuláció is. Ma már megoldják nyers erőből, ennyi.
9.
9.
Heldengeist
#8: Pff. nem létező alkatrészekből nem is állhattak :D

Azt nem tudom, mennyire egyezik a PS3 GPU-ja a GF7-tel. Gyakorlatilag újratokozták és eladták nekik vagy valamennyire újratervezték? A Sonynak van ezzel múltja.

A Cell proci viszont a dolog trükkje. Ez volt a legnagyobb akadály a PS3 emuláció terén és ezért kell még mindig csúcsgép egy lassan 16 éves konzol emulációjához.

A Wii ATI GPU-ját megint nem ismerem különösebben. Az Xbox esetében viszont az eléggé különbözik például az R600-tól képest (amihez egyébként a leginkább hasonló). Egy direkt X360-hoz fejleszett két chip-es megoldás. Attól, hogy egy PC gyártó tervezi, még nem lesz PC ekvivalens alkatrész.

PowerPC sem létezett asztali PC-ben már vagy 15 éve, amikor az X360 megjelent (ha az Apple-t nem számoljuk).

A 8. generáció viszont már teljesen más szemlélettel készült. Nvidia Tegra a Nintendo-nak, 8 magosított Athlon 5370 egy felizmosított GCN magos IGP-vel a Sonynak és Microsoftnak. Itt már nem volt architekturális eltérés a konzolok és asztali PC-k között.
8.
8.
Ooorky
#7: Ha visszanézel, a korábbiak is ugyanúgy létező alkatrészekből álltak, csak azóta a cpu piac elég durván összeszűkült, gyakorlatilag modern relatív jó teljesítmény/fogyasztás arányú chip vagy x64 vagy arm64...

Klasszikus konzolgaming halála a hd tv-k megjelenése volt, mivel a korábbi generációk is csak azért tűntek szebbnek pc-s társaiknál, mert lényegesen alacsonyabb felbontáson és fps-sel futottak.


Az a 7. generáció is:
PS3: Cell cpu, amit agyonreklámoztak, de egy módosított PowerPC + nVidia Geforce 7 GPU

Xbox 360: PowerPC cpu + Ati GPU

Wii: PowerPC cpu + Ati GPU
7.
7.
Heldengeist
#4: Szvsz. az utolsó "igazi" konzol a 7. generáció volt. A 8. óta ezek is csak PC-k saját operációs rendszerrel. Kivéve a Switch. Az telefon. Gyakorlatilag eljutottak a gyártók oda, hogy eldobták a konzolok előnyeit a PC-vel szemben, anélkül, hogy meghonosították volna a PC előnyeit konzolokon.
6.
6.
r3dman
A Modern warfare eddigi részeivel nem volt gond.Warzone sosem érdekelt.
4.
4.
Marxista
#2: Series X-re próbáltam telepíteni múlt héten. Gondoltam konzol, telepítem, játszok. Hát nem jött össze. Mikor már harmadszor hiányolt valamilyen fostalicska összetevőt, amit két különböző install menüből kellett volna összevadászni és már amúgy is 160 giga körül járt az install, úgy döntöttem, hogy az anyjuk picsáját.
Túl nagy elvárás egy konzolos játéktól, hogy install után játszani lehessen vele?
3.
3.
maros1977
#2: A minap jött javító patch.És már teljesen rendben a játék!! Én ajánlani tudom főleg hogy most apró pénzt kérnek érte.
2.
2.
Marcus88
#1: Nemrég épp azon gondolkodtam,hogy meg kellene vennem a 2019 részt,de a fórumokon sok panaszt olvastam,hogy macerás még a sinle player elindítása is meg fagyások és fekete képernyők is szóba kerültek.
És ez egy 3 éves játéknál,így úgy döntöttem inkább hanyagolom a 2020 és 21 részt is.
Kókler egy kiadó lett ez az Activision is,tőlem pénzt tuti nem látnak!
1.
1.
Rabit Wars
Nem értem a kiadót War Zone tele van bug-al állandóan kifagy Ps5-ön és ami eddig jól működött bug mentesen a Multiplayer része az is pár hónapja játszhatatlan.
Lehet inkább ezeket kéne kijavítani talán mielőtt piacra dobják a fosabbnál fosabb erőltetett CoD sorozatokat kicsit vicc a cèg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...