Dátumot kapott az új The Settlers

  • Írta: gorien
  • 2022. január 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Több évnyi halogatás után végre a megjelenés közelébe került a legújabb The Settlers. A Blue Byte népszerű RTS-franchise-ának rebootja az ígéretek szerint szintlépés lesz a műfajban, és már tudjuk is, hogy mikor érkezik.

Négy éve már, hogy a Blue Byte és Volker Wertich újra megkapta a lehetőséget, hogy a The Settlers-sorozattal foglalkozzon, ami egy reboot formájában volt hivatott testet ölteni 2019-ben. A megjelenés dátumát azonban azóta is csak halasztgatták, míg a Ubisoft tavaly decemberben megígérte, hogy idén már többet fogunk hallani a játékról. Ennek az ígéretnek eleget téve most kaptunk is bőven infókat.

Többek között a megjelenés időpontját is, ami március 17-re esik, de ez előtt már január 20-án kipróbálhatják azok, akik bejutnak a zárt PC-s bétatesztbe (amire a játék weboldalán lehet regisztrálni). A rebootot a The Settlers III és a The Settlers IV inspirálta, a Snowdrop Engine hajtja meg, és a franciák ígérete szerint új szintet fog képviselni az RTS-ek történetében.

A középpontban továbbra is a városépítés és a harc áll, amit három csoportot irányítva tehetünk meg. Három játékmódot találunk a játékban: az egyszemélyes kampányt, az Onslaughtot és a Skirmisht, utóbbiakat pedig akár nyolc játékos játszhatja együtt.

A zárt bétában két frakciót találunk majd, illetve a Skirmish módot 1v1 és 2v2 felállásokban.

2.
2.
Drraco
Eddig ez az év elég reményteljes: februárban Lost Ark, márciusban The settlers. Mindkettőre évek óta várok. Kíváncsi vagyok, milyen (már szinte elfelejtett) megjelenésekkel lep még meg 2022.
1.
1.
Banderas
Már alig várom. Remélem kapok béta kulcsot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...