Dying Light 2 - lessünk be a kooperatív módba!

A megjelenés előtti utolsó Dying 2 Know-epizóddal jelentkezett a Techland. A közel húszperces adás változatos témákat ölel fel: hallunk a kooperatív játékmódról és a kedvünkért a különféle platformok teljesítményét is összehasonlítják.

Egy hónap sincs már hátra a Dying Light folytatásának megjelenéséig, ezért a Techland előtte még egyszer utoljára összeült egy Dying 2 Know-epizód kedvéért. A videósorozatban a fejlesztők sorra vették a Dying Light 2: Stay Human legfontosabb aspektusait, és az utolsó műsor sem marad adós ezzel: a húsz perce alatt változatos témákat foglal magába.

Kaptak egy külön szegmenst a fejlesztők, hogy köszönetet nyilváníthassanak a rajongóknak, és saját blokkban szerepel a játék történetében fontos szerepet játszó Lawan (akinek Rosario Dawson adja a hangját) is. Egy gyors összeállításban megnézhetjük, hogyan fut a Dying Light 2 a különböző konzolokon, és betekintést kaptunk az akár négyfős kooperatív játékmódba is – erről érdemes tudni, hogy a játékosok a közös játék után is megtarthatják a megszerzett holmikat, és a történet fontos döntéseit is közösen hozzák majd meg.

Az epizódban helyet kapott egy új előzetes is, amely elsősorban a történettel foglalkozik, azon belül is Aiden Caldwell motivációjával, aki azért érkezik Villedorba, hogy megtalálja a testvérét. Ezt a videót alább külön is megtekinthetitek.

A Dying Light 2: Stay Human február 4-én jelenik meg PC-ra, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Nintendo Switchen szintén játszhatóvá válik aznap felhős kiadásban.

4 komment - szólj hozzá!