Kampány nélkül jelenik meg a Dune: Spice Wars

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 15.
  • Hír
Link másolása
Nemrég frissült a tavalyi The Game Awardson bemutatott Dune: Spice Wars Steam-oldala, ahol a játékot fejlesztő Shiro Games rengeteg kérdést tisztázott. Például azt is, hogy a premier napján sok funkció nem lesz azonnal elérhető.

Az idei The Game Awardson mutatkozott be a Dune: Spice Wars, ami a játékot fejlesztő Shiro Games szerint egyszerre lesz remek választás a valós idejű stratégiák és a 4X-játékok rajongóinak. A stúdió elárulta, hogy a játékot teljesen a nulláról kezdték el fejleszteni, vagyis semmit nem emeltek át a korábbi munkájukból, a Northgardból.

Eddig két játszható frakciót jelentett csak be a Shiro, de most megerősítették, hogy a House Harkonnen és House Atreides mellé a megjelenésig csatlakozik még két másik ház is, az ötödik ház pedig majd a korai hozzáférés közben lesz elérhető. A csapat azt is leszögezte, hogy ők alapvetően a könyvsorozathoz szeretnének hűek maradni, vagyis azok a frakciók, amelyek a korábbi Dűne-játékokban bukkantak fel, mint például a House Ordos, azok nem biztos, hogy most visszatérnek.

Az is kiderült, hogy a játék többjátékos módja, illetve a kampány nem azonnal lesz elérhető. A Shiro elmondása szerint majd az Early Access során szeretnék ezt a két fontos szekciót hozzáadni a játékhoz, illetve ha a rajongóknak van rá igényük, akkor modtámogatásra is számíthatunk.

A Dune: Spice Wars 2022 folyamán lép korai hozzáférésbe a Steamen.

6.
6.
delphijos
#1: Persze hogy van aki ezt kihasználja, de van jó példa is, ami jó játék lett, és enélkül lehet sose készül el….
5.
5.
Chdz
Amekkora lendülettel kezdett, azzal a tempóval távozott is.
4.
4.
zozo76hun
"Azok a boldog szep napok, eg veled!"

/Beatrice/
3.
3.
Heldengeist
2.
2.
Heldengeist
De amúgy mi is jelenik meg?

"kiderült, hogy a játék többjátékos módja, illetve a kampány nem azonnal lesz elérhető"

Csak offline skirmish a járszható frakciók felével? Régen ezt demónak hívták.
1.
1.
Ooorky
Jó ez a Korai hozzáférés, játékok nagy része sose hagyja el, minek is tenné, amíg így árulják addig szabadon rá lehet fogni minden hibára, hogy ez még nincs kész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...