Tovább csúszhat a Hogwarts Legacy

  • Írta: szlav
  • 2022. január 16.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, nincs minden rendben a Hogwarts Legacy háza táján. Az eredetileg 2021-re beharangozott játékot korábban az idei évre halasztották, de az a szóbeszéd járja, hogy valószínűleg ennél is tovább kell majd várnunk rá.

Legutóbb tavaly novemberben értekeztünk a Hogwarts Legacy felől, de sajnos akkor is egy csúszás kapcsán. A Harry Potter-univerzum múltjába révedő játék eredetileg 2021-es megjelenési dátummal mutatkozott be, Rachel Wakley, a Warner Bros. brit kirendeltségének menedzsere azonban néhány hónapja megerősítette, hogy csak a Legendás állatok: Dumbledore titkai után (április 8.) kerül piacra az Avalanche Software és a Portkey Games videojátéka.

Ebből egyenesen következtethettünk arra, hogy csak valamikor 2022 második felében - valószínűleg az év vége felé - jelenik meg a játék, úgy tűnik azonban, hogy ennél is rosszabb a helyzet. Colin Moriarty, a Sacred Symbolt+ podcast ipari veteránja ugyanis a legfrissebb adásban elhintette, hogy igen problémás a játék fejlesztése, ő pedig úgy hallotta, hogy idén már meg sem jelenik a varázslóvilágba kalauzoló kaland (via VGC). Könnyen meglehet tehát, hogy még egy darabig nem ölthetjük fel a virtuális varázslótalárt.

A Hogwarts Legacy PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re készül.

8.
8.
taktaharkányi
#7: Zoly... a hiszti listából kimaradt, hogy "köcsög kiadók, nem csinálnak semmi újat, haldoklik a játékipar", ha meg valaki azt mondja, hogy "Zoly, naponta jelennek meg baszóbbnál-baszóbb, kreatív, csodás indie címek, meg jönnek cuccok Switchre, akkor meg "jó, de azokkal ki játszik?! a Switchet meg leszarom!".
7.
7.
Pistons00
#6: Igen én is ezért irtam a jővő évre való csusztatást mert a 2023 igy kérdőjeles. Habár a pókember 2 az 2023-as dátumot kapot. Az Otherworld Zolit azt meg nagy ivben kerülöm mert ha az ő véleménye alapján vennék játékot akkor semmivel nem játszanák. Nála vannak bajok. Öt ne kábitsák cinematik videokkal mert ő gameplayt akar látni. Ha mutatnak gameplayt akkor mért nincs dátum, ha van datum akkor az már azt jelenti hogy kész van mért csuszik. Neki elege van a folytatásokból viszont ha új játékon dolgozik valaki akkor meg az van hogy mért mozdulnak ki a komfort zonából. Az utolsó videó amit láttam töle az a God of War Ragnarök bemutatója volt amikor azon problémázott hogy mért nem volt szimpfonikus zenekar mert a 2018-as játéknál volt és ezzel nem szolgálták ki a fanboyságat. :D pedig a műsor elején még azt mondta ha lát egy baltát akkor már boldog lesz. Gyorsan felmentek az igények. :D
6.
6.
Marcus88
#4: A Ragnarök viszont szerintem egy kicsit bonyolultabb lesz.
Ott szerintem a taktika is közbe fog szólni és attól függ majd,hogy az év második felében ad-e ki valamit a MS,mert ha nem akkor lehet marad ez évre a Horizon és a GT7 és áttolják jövő év elejére.
Elvileg a MS 23-ban már fog kiadni játékokat.
Bár ez attól is függ,hogy a Sony mit tud kiadni 23-ban a GOW-on kívül.
5.
5.
Marcus88
#4: A Horizont még egyszer sem csúsztatták augusztusban kapta meg a február 18-at.
Szerintem ez már fix,mert Otherworld Zoliáknak már jeleztek,hogy előtte két héttel február elején már megkapják a teszt példányt.
4.
4.
Pistons00
#2: Ha ez igy folytatódik akkor lehet hogy amiket felsoroltál nem.csak az első fél évre oszthatod be hanem lehet egész évre. Szerinem a God of War Ragnarök év végi megjelenésébe se éld bele magad. -:) az összes AAA játéknál az első beigért megjelenési dátum az egyenlő a nullával. A God of War Ragnarök-nél anyit lehet hallani hogy év vége. Vagyis akkor az jővő tavasz :D én már akkor boldog leszek ha a Horizon Forbidden West tényleg megjelenik februárban.
3.
3.
Ganzer
#2: Jaja, nekem az általad felsoroltakból az első 3 fog kelleni. Max még az Atomic Heart érdekelne, remélem még idén megjelenik.
2.
2.
Marcus88
Még szinte alig kezdődött el az év,de a Stalker és ez is kilőve erre az évre úgy érzem.
Marad a DL2,HFW,ER és GT7 és az év első fele ennyi is lesz kb.
1.
1.
Slik
szerintem a mai vilagban inkabb oromhir ha egy jatek csuszik
viszont rengeteg potencial van a potter univerzumban szoval remelem nem cseszik el
meg anno a ps1es reszek voltak a leghangulatosabbak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...