Így fog kinézni Batgirl az új filmjében

  • Írta: gorien
  • 2022. január 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Az HBO Maxre készülő Batgirl-filmről eddig sok hivatalos anyagot nem kaptunk még, de azt legalább végre láthatjuk, hogyan mutat majd a főszereplőt alakító Leslie Grace a szuperhősjelmezben.

Haladnak az HBO Maxre készülő Batgirl-film munkálatai, és a korábbi szivárgások után most hivatalos forrásból is bepillantást kapunk abba, mi készül. Leslie Grace, a Barbara Gordont játszó színésznő, Twitteren mutatta meg, hogyan fest majd a Batgirl-jelmezben, amit egy, a 2003-as  Batgirl: Year One képregényből származó idézettel is megtoldott.

A Batgirl a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk mögött is álló Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezésében készül, a Ragadozó madarakat jegyző Christina Hodson forgatókönyvéből. A 2022-re ígért filmben Leslie Grace-en kívül találkozunk még Michael Keatonnel Batmanként, Brendan Fraserrel Fireflyként és J. K. Simmonsszal Gordon felügyelőként, illetve Jacob Scipióval egy eddig ismeretlen szerepben.

5.
5.
Heldengeist
#3: Ez nem az a képregényfilm, amitől realizmust kellene várnod.

Plusz tradicionálisan a szuperhős jelmezeket a múlt század elei tornászok és erőművészek fellépőruhái ihlették. Testhezálló, künnyű kezeslábas, hogy könnyű legyen benne mozogni, illetve kívül hordott kontrasztos alsógatya, hogy tompítsa a testhezállóságból fakadó látványt.

Plusz ugye itt is felmerül az, hogy egy férfinak a mai napig nyugodtan a seggére cuppanhat a szuperhős szerkó, de a nőket csadorba kell bugyolálni.
4.
4.
Helium Prime
Hát pedig én azt látom amikor belvárosban sétálgatok vagy egy bárban iszogatok,hogy a mai csirkék igencsak kihívóan öltözködnek legalábbis a többség!Olyannyira,hogy már az útszéli örömlányok viselete is konzervatívabb sokszor! Tiktokon meg már verseny megy ki tolja jobban a kamerába a lyukát! :)
3.
3.
delphijos
Persze, van igazság abban amit mondtok, de ha meg eltekint az ember attól hogy pasiként kellemes a látvány, tényleg elég valószínűtlen hogy ha egy nő ilyesmit csinálna, akkor ehhez mondjuk egy bőr melltartó outfit-et választana amiből már a sétálástól kibuggyan a melle…
2.
2.
Helium Prime
Hát ebben kb annyi nőiesség van,hogy simán a Pattinson gyerekre is ráadhatják!
1.
1.
hedzsooo
Hat igen, manapsag mar nem lehet noiessegre emlekezteto sem az oltozetuk. Masreszrol persze hihetobb, hogy ebben nem fazik fel egykonnyen a nyirkos, rideg, esos ejszakakon. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...