Barátlistával is bővül az Among Us

  • Írta: gorien
  • 2022. január 18.
  • Letöltés
Link másolása
Ha eddig az volt a legfőbb bajod az Among Usszal, hogy nem tudtál könnyűszerrel barátkozni az internet idegenjeivel, akkor tudd, hogy az InnerSloth már rajta van az ügyön. A csapat megosztotta, mivel készül 2022-re.

Mióta két éve világslágerré vált az Among Us, az Innersloth szorgalmasan dolgozik, hogy kijavítsa az eredetileg jóval kisebb közönségre kitalált játék hiányosságait, új platformokat hódítson meg, és még friss tartalmakkal is előrukkoljon. A már elérhető Roles & Cosmicubes frissítés különféle szerepekkel és kozmetikai elemekkel bolondította meg az Among Ust, de a fejlesztők azt is elárulták, mivel készülnek az idei évre.

A közeljövőben az életminőségi javításokra koncentrálnak elsősorban: egyértelműbbé dolgozzák át a kezelőfelületet, és barátlistával is bővítik a játékot, hogy könnyebben cimboráljunk bajtársainkkal és gyilkosainkkal. Az év során további szerepeket is kapunk, egy ötödik pályát, illetve a Hide 'n' Seek játékmód is megérkezik. A megígért kollaborációk közül az első már egész közel van: a Sikoly-filmekből ismerős Ghostface öltözéke kerül be a játékba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...