Sztoritrailert kapott a Horizon: Forbidden West

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 19.
  • Videó
Link másolása
Egy új előzessel jelentkezett a Horizon: Forbidden West, amely a játék alapfelütését foglalja össze röviden. Emellett egy adag screenshotot is tudunk mutatni a februárban érkező PlayStation-exkluzívról.

Február 18-án jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re a Horizon: Forbidden West, a hátralévő időre pedig egy sztorielőzetest is betárazott a Guerrilla Games csapata, amit alább leshettek meg. Ahogy azt már bizonyára tudjátok, Aloy ezúttal nyugat felé tart, ahol egy sor új veszedelem várja majd - még szerencse, hogy nem lesz egyedül a bajban!

Bónuszban néhány screenshot és egy új key art is érkezett a játékhoz:

19.
19.
ADMlN
#1: Remélem soha többet nem nyúlnak ahhoz a förtelemhez. PS+ Collectionben játszottam, és még így is úgy érzem, hogy kártérítésre vagyok jogosult.
18.
18.
taktaharkányi
#10: Van videó arról, hogyan alakult a játék és egy a 2012-es prototípust bemutató résznél volt, ahol repült. Bár különösebben nem éreztem hiányát, egy WoW szerű gyorsutazás rendszert el tudnék képzelni márcsak a látvány miatt is.
12.
12.
Windrider
#9: Szerencsére ahogy látom visszavettek belőle, korai screenshotokon tényleg olyan volt, mintha konkrétan feldagadt volna valami csípéstől :D
Egyébként kevés játék volt az utóbbi időben, ami annyira megfogott, mint a HZD. Minden szempontból zseniális. Nem is emlékszem, hogy valaha előrendeltem-e játékot, de a Forbidden west-el most megesett!
11.
11.
Marcus88
#9: Hol dagadt a feje ezeken a képeken? Én láttam már dagadt fejű nőt,de az közel se így nézett ki.

#10:Nem valószínű,de a harmadik részben már biztos lehet majd.
10.
10.
Viktor_The_Best
Hu de jo lesz ez! En egyedul egy dologra vagyok kivancsi, hogy lehet-e repulni azokon a "robot madarakon" vagy sem. Egyetlen trailerben sem mutattak pedig logikus lenne... Remelem lehet majd...
9.
9.
NECROSMOKE
Itt az új részben, Aloy-nak szép dagatt fej sikeredett. Alakul a Sanyi "új" "exkluzívja" XD
7.
7.
almaspite
#4: Hülyeség. Én pc-n játszottam végig, de nagyon meglepődtem. Egy lerágott csont zombi apokalipszis, egy olyan típusú lázadó karakterrel amit már láttunk a walking deadből. Szerelmi, dráma amitől a legtöbb játékos földhöz vágná a gamepadot.

És Még is egyszerűen marha jó... játék is és a történet is. Teljesen pozitívan gondolok vissza a végig játszásra. Persze az elején szét szívatott a játék, de attól még jó volt.
6.
6.
Zedas
#5: Én sem írtam oda mindenhová a véleményem, de szerintem piszok jó játék volt, és a legvége miatt meg pláne nagyon idegesít, hogy nem folytatják :)
5.
5.
Marcus88
#4: Én nem ezt tapasztaltam,de ez csak az én véleményem.
Ha egy játék nem jó arra jönnek a negatív kommentek és ennél több pozitívat láttam mind negatívat.
4.
4.
Akutyafáját
#3: ,, Elég belépni bármelyik oldal DG cikke alá és 10 ből 8 ember azt írja,hogy kár,hogy nem lesz második rész mert jó játék volt az első. "

Az 8 ember aki oda akarja kommentelni hogy szerinte jó volt az eső..a többi 500000 meg nem feltétlen akar kommentelni, hogy szerinte meg hulladék.
3.
3.
Marcus88
#2: Ez szerintem nem így van.
Elég belépni bármelyik oldal DG cikke alá és 10 ből 8 ember azt írja,hogy kár,hogy nem lesz második rész mert jó játék volt az első.
A folytatás azért nem készül mert a háttérben összerúgták a port a fejesek és elég nagy balhé volt ezért is volt a napokban több köpködős cikk is.
A játékosok szerették az eladott példányszám is meg volt,csak volt valami a háttérben amiről mi nem tudunk mindent.
2.
2.
KopyAti
#1: Mert a Days Gone sok embernek sz@r volt, mig a HZD sokaknak tetszett!
1.
1.
RootKiskacsa
Azért az valahol szégyen, hogy a Horizon-ból készült folytatás a Days Gone-ból pedig nem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...