Battlefield 2042 - újabb hibajavítás érkezett

  • Írta: szlav
  • 2022. január 20.
  • Letöltés
Link másolása
A DICE lassan, de biztosan igyekszik kikupálni a Battlefield 2042 temérdek hibáját. A legújabb patch az ígéretek szerint számos technikai hibát orvosol, és már úton van a sokak által hiányolt scoreboard is.

Fogalmazzunk nagyon finoman: a Battlefield 2042 közel sem lett tökéletes, ezzel pedig tisztában van a DICE csapata is. És habár a játék vásárlói valószínűleg jobban örülnének neki, ha szaporábban érkeznének a változtatások és a tartalmi frissítések, az online lövölde fejlesztőcsapata eddig kizárólag a technikai problémák befoltozására koncentrált.

A mai, 3.2-es sorszámú patch sem alakult másképp, hiszen a teljes leírást átfutva láthatjuk, hogy különféle bugfixeket hozott a csomag. Akadnak ezek közt igazán fontos javítások is: a találatérzékelés eddigi problémája és a rubber banding például elfogadhatatlan bármilyen online lövöldénél, éppen úgy, mint a beragadó matchmaking - ezekkel november óta küzdöttek a játékosok. Egy kisebb balanszkör is érte a játék fegyvereit, illetve ha minden igaz, minden platformon javul a játék teljesítménye és stabilitása.

Ezeknek a javításoknak csak örülhetünk, de kétségtelen, hogy a közösség akkor lenne igazán boldog, ha lassan némi vérfrissítés is érné a játékot. Az új pályákra, fegyverekre és játékmódokra márpedig valószínűleg még várnunk kell, a korábbi pletykák szerint ugyanis könnyen meglehet, hogy csak március után indul be a valódi live service. Az például garantált, hogy a februárban érkező következő frissítés, a 3.3-as update sem ígér majd lényegi tartalmakat, az a csomag ugyanis elsődlegesen arra hivatott, hogy egy tisztességes scoreboardot hozzon az online lövöldébe - ennek láthatjátok az első változatát a fenti képen is.

8.
8.
taktaharkányi
#7: Elképesztő volt mennyivel szebbnek tűnt utána még a Battlefield 1 is. Ennyiért hálás vagyok az új BF-nek, hogy kedvet kaptam a korábbi részekhez és meglepően élveztem is az 5-öt is, és az 1-el is elvagyok néha.
7.
7.
Sakee
#5: Hát azok a belső terek és az épületek falai, hogy néznek ( illetve NEM néznek ki) valami orbitális vicc. Egy szín , üres termek, semmi inger. Nekem is megvan,akciósan vettem ( csak online fps, cod illetve ezt nyomok) de ha elkap akkor codozom,ami ha nem is lett olyan szipiszuper idén ( warzone nem szeretem) de grafikailag is alázza etz sajnos. (SX-em van)
6.
6.
taktaharkányi
#5: A hiányzó tereptárgyak, berendezések, a szerverkereső és a scoreboard az első battle pass része lesz, amin belül pénzért megvásárolható crediteken vehető dlc-k formájában letölthetsz majd. Nem értem mi a baj.
5.
5.
Balu1989
Szerintem is itt már az az utolsó hogy ingyenessé tegyék,ez a játék egy nulla ezért senki sem fog már pénzt adni annyira negatív az értékelése mindenhol.Majd a pénzemberek eldöntik.Üres kietlen pályák még az épületek sincsenek berendezve sehol semmi sincsen.
4.
4.
r3dman
A legjobb javítás az lenne ha ingyenessé tennék.Ötször annyian játszanának vele még ha szar is.
2.
2.
taktaharkányi
#1: A trial elég volt belőle. Hardline óta az első BF nekem amit bottal se...
1.
1.
Takacs014
Ezen már nagyjából az sem segít.. megjelenés napján megvettem steamen, de szerintem idén még el sem indítottam. Szánalmasan vérszegény lett minden tekintetben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...