Launch traileren a PS5-ös Uncharted-kollekció

  • Írta: szlav
  • 2022. január 21.
  • Videó
Link másolása
A megjelenésre készülve megkapta az utolsó előzetesét az Uncharted: Legacy of Thieves Collection. A hamarosan PlayStation 5-re, később pedig PC-re is ellátogató akció-kalandjátékok sosem néztek még ki ilyen jól.

Január 28-án megérkezik az Uncharted 4: A Thief's End és az Uncharted: The Lost Legacy PlayStation 5-re szabott változata. Habár a Naughty Dog játékai eredetileg is remekül festettek, az újgenerációs konzolra optimalizálva elérhetővé válik a natív 4K felbontás, illetve a 60 vagy 120 fps-t kínáló kétféle Performance Mode. Nathan Drake és Chloe Frazer története természetesen nem hiányolja majd a Tempest 3D Audio és az egyedi DualSense-funkciók támogatását sem.

A PC-s játékostábor számára pedig külön örömhír, hogy hamarosan hozzájuk is ellátogat az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, habár a Sony és a Naughty Dog egyelőre nem árulta el a port pontos megjelenési dátumát.

17.
17.
KopyAti
Basszus, nemrég toltam ki a 4 et megint, egy kis nosztalgiázásképp.
16.
16.
kibz
11.
11.
Macifasz
#8: A Sony már egy ideje azt csinálja, hogyha egy korábbi, PS4-es játékuk kap egy ilyen PS5-ös upgradet (ami GemForce kijelentésével ellentétben nem csupán annyiból áll, hogy feltolják a felbontás csúszkát 4K-ra, az FPS lock mögül meg kiveszik a pipát), és neked megvan a PS4-es változat (akár digitális, akár lemezes formában), akkor a megjelenés napján mindössze 10 Eurot kell fizetni érte. Ez pedig szerintem elég baráti ár. De pl. amikor egy játék nem kap ilyen Remastered kiadást, csupán egy FPS lockot, azért nem kérnek pénzt. Ott van példának a The Last of Us Part II. Tavaly kapott egy 60FPS pacthet...és nem került semmibe.
10.
10.
Peat7599
#9: Bármelyik is van meg a két rész közül, elég az upgrade az egyikhez, így a Collection, hisz a nevében is benne van, tartalmazza a két részt így persze tiéd lesz mindkettő.. :)
9.
9.
Peat7599
Valakinek látom még mindig nem egyértelmű
8.
8.
taktaharkányi
#6: Na, szuper. Köszi, jelenleg a pécés változatot várom inkább mert a PS5 előrendelésemtől visszaléptem mert a közelgő 1-2 évemben nem igen lesz időm rá érdemben és akkor várok inkább egy esetlegesen normálisabb hűtési rendszerre, ne adj Isten "Próra". Nem néztem utána a konzolos variációnak. Ez így teljesen rendben van szerintem akkor.
7.
7.
luzsi04
Bocs, 3000 hufot ír a 2 játék upgradére, ha már meg van mindkettő
6.
6.
luzsi04
#5: Akinek már meg van a játék, 10 eurba kerül az upgrade.
28atol lehet így megvenni.
Store-n is szerepel az infó
5.
5.
taktaharkányi
#4: Gondolom kicsit azzal szarta magát nyakon a Sony, hogy érkezik pécére és nyilván alapos munkát végeztek vele (gondolom inkább a God of War-os port minőségével fog találni mint mondjuk a Days Gone-al), ráadásul ha azt nézzük, PC-n, "új megjelenésként", úgy, hogy a God of War is 50 dodó, nem annyira pofátlan. De nyilván nem tudják azt se csinálni, hogy ami konzolon 10 vagy 20 EUR, azért pécén elkérnek 50-et... De hogy PS5-re ennyibe kerül, az tényleg botrány. Nem osztozom azzal a véleménnyel, hogy egy igényesebb remastered ingyen kéne legyen, és inkább kérjenek érte el pénzt mint olyan legyen mint egy-két bc, hogy szarabbul fut, mint amilyen volt, de az 50 az kib*szott pofátlan és pont a törzs konzolos közönség arconszarása. Ha más nem, egy "upgrade" opció lehetne, ami mondjuk legyen 10 EUR/játék... A PC-s már önmagában szépen fog menni szerintem.
4.
4.
GemForge
Nekem spec - aki mindkettőt megvettem már egyszer - az 50 dollár fáj, amibe kerül. Különösen akkor, amikor az új kiadás csak ennyit tud... Ezt simán ingyenesen kellene biztosítani, ha már van a kibaszott visszafelé kompatibilitás! Úgyhogy ez azért fáj, mert szemét lehúzás. Na ebben lehetne példát venni a konkurenciától! Ehhez nem kellenek dollármilliárdok, csak az hogy ne vegyen már le a Sony még egyszer azért, mert feljebb veszi a felbontást, meg unlockolja az fps-t. Ez egy szemét húzás, ami - remélem -, hogy az eladásokon is meg fog látszani. Max 10 dodót ér ez az ápdét a 2 játék vonatkozásában, de azt meg kicsinyeskedésnek tartanám... Sztem ezt elb@$zta a Sony.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...