Dying Light 2 - csak később érkezik a cross-play

  • Írta: szlav
  • 2022. január 21.
  • Hír
Link másolása
A játékosok nagy örömére a Dying Light 2-ben is visszatér a kooperatív mód, így csapatostul is szemszeszállhatunk majd az élőholtak seregeivel. Némi megkötéssel azonban számolnunk kell: a cross-play funkciók csak utólag érkeznek a játékba.

Mára lassan sztenderddé válik a videojátékok cross-play támogatása, ezért pedig nem lehetünk eléggé hálásak. Szerencsére a Dying Light 2: Stay Human fejlesztőcsapata sem feledkezett meg teljesen a platformok közti játékról, úgy tűnik azonban, hogy a rendszer implementálására csak egy későbbi időpontban kerül sor.

A kooperatív módot taglaló előzetesben már láthattuk, hogy hogyan fest majd a csapatos zombivadászat, illetve megtudtuk azt is, hogy akár a teljes játékot végigvihetjük négy fő jelenlétében. Ha nektek is ez a tervetek, akkor jobb, ha megbizonyosodtok arról, hogy egy platformon gyűlnek a barátaitok, a megjelenéskor ugyanis semmiféle cross-play funkció nem lesz elérhető - még egy konzolcsaládon belül sem csatlakozhatunk majd egymáshoz (például PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön). A PC-s játékosok számára szerencsére mindegy lesz, hogy Steamen vagy Epicen vásárolják meg a Dying Light 2-t, ezt azonban túlzás lenne cross-playnek nevezni.

Ahogy azt már említettük, a Techland csapata nem hagyja ennyiben a dolgot, idővel elérhetővé válik majd a platformok közti átjárás, erre azonban nem kerül sor február 4-én, amikor is a Dying Light 2 megjelenik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Érkezik majd egy felhős Switch-verzió is, ennek a megjelenését azonban a minap elhalasztották.

4.
4.
hedzsooo
Ez eleg nagy durranasnak igerkezik, remelhetoleg hamar osszehozzak hozza majd utolag a cross-playt is!
2.
2.
Chdz
Olyan crossplay kellene, mint amilyen a Destiny 2-be van, mindenki tud mindenkivel. Azt hello.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...