Ghostrunner - csúszik a Helre koncentráló DLC

  • Írta: gorien
  • 2022. január 22.
  • Csúszás
Link másolása
A Ghostrunner következő kiegészítőjében néhány küldetés erejéig az alapjáték egyik gonoszának, Helnek a bőrébe bújhatunk majd. Erre azonban még várnunk kell, ugyanis mégsem jelenik meg a jövő héten.

Decemberben hullott le a lepel a Ghostrunner talán legizgalmasabb kiegészítőjéről, a Project_Helről, amiben hat küldetés erejéig az alapjáték egyik ellenlábasa fölött vehetjük át az irányítást. A trükkös Hel saját képességarzenállal fog rendelkezni, és természetesen a saját ellenségei is megvannak a Dharma Towerben. A január 27-re beharangozott megjelenést azonban nem tudják tartani a fejlesztők.

A 505 Games a játék Twitter-oldalán tudatta a játékosokkal a rossz hírt, miközben megköszönte a rajongók türelmét, és arra is ígéretet tett, hogy az így nyert heteket a tartalmas kiegészítő további csiszolására fordítják. Az új dátum március 3. A kiegészítőt 15 dollárért szerezhetjük majd be PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, Nintendo Switchen, illetve Amazon Lunán is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...