Dátumot kapott a felújított Elasto Mania

  • Írta: gorien
  • 2022. január 22.
  • Megjelenés
Link másolása
A magyar fejlesztésű Elasto Maniát nemigen kell bemutatni azoknak, akik a 2000-es évek elején koptatták a padot az iskolai számtech órákon. De hogy vadonatúj közönség is megismerhesse, hamarosan érkezik a felújított kiadása.

A magyar Elasto Mania Team 2000-ben jelentette meg az Elasto Maniát az Action SuperCross folytatásaként, amely azóta nemcsak hogy kultstátuszba emelkedett, de máig aktív közösséggel  rendelkezik. A játék huszadik születésnapján a Steam kínálatába is utat talált, a csapat azonban tavaly bejelentette, hogy fel is újítja a krosszmotoros címet.

Az Elasto Mania Remastered megjelenésére már nem is kell olyan sokat várnunk: január 26-án érkezik meg. A Steamen elérhető verzió automatikusan átvált a felújítottra, de PC-n kívül PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, illetve Nintendo Switchen is a motor nyergébe pattanhatunk. A remaster száznál is több új pályát tartalmaz, de a fejlesztők nem hagynak fel a támogatásával, és továbbiak is fognak készülni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...