Aranylemezre került az Elden Ring

  • Írta: gorien
  • 2022. január 25.
  • Hír
Link másolása
Az Elden Ringre való várakozás hamarosan tényleg véget ér. A Taipei Game Show-n a fejlesztők megerősítették, hogy a szerepjáték aranylemezre került, tehát a februári megjelenés már biztos.

A Taipei Game Show vendége volt Yasuhiro Kitao, a From Software producere, hogy az interjúban eláruljon egyet, s mást az Elden Ringről – mindezt negyvenöt percen át, úgyhogy van mit néznie annak, aki minden apróságra kíváncsi a szerepjátékról. Az elhangzottak egyik legfontosabbika azonban az, hogy az Elden Ring már kész a sokszorosításra.

A február 25-i megjelenés tehát nincs veszélyben, a játék ugyanis aranylemezre került, a stúdió pedig már az elsőnapos patchen dolgozik, hogy minél simább legyen a start. Kitao az Elden Ring várható hosszáról is ejtett néhány szót: a fő történeti szálat körülbelül harminc óra lesz végigjátszani, de azon felül még több tucat órányi tartalom vár a kalandorlelkű játékosokra.

Az Elden Ring PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve PlayStation 4-re és PlayStation 5-re fog megjelenni. Erre találjátok, hogy mi milyen véleménnyel voltunk a tavalyi próbaverziójáról.

14.
14.
A Fénybenjáró
Köszi a jókívánságokat! :D
13.
13.
Akutyafáját
#12: dark souls 3-ra és a sekiro-ra gondol, nem tényleges fizikai agyvérzésre szerintem. ha tévedek és igen akkor kívánom ne kelljen mégegyszer elszenvednie
12.
12.
C0m1n65un
#10: Óh! Remélem azért jól vagy. Jobbulást, és sok erőt kívanok.
10.
10.
A Fénybenjáró
Úgy döntöttem, hogy megveszem. Ha már 2 agyvérzést túléltem, akkor talán ezt is túl fogom. :D
9.
9.
Fata Morgana
Nagyon várós a game, elő is rendeltem a múlt hónapban.
8.
8.
Hoki György
#6: Sose szégyelld, mások a tv előtt ülnek 10+ órát, te legalább aktív vagy a kikapcsolódásodban :D Amúgy is, semmi rossz nincs ebben, én is így vagyok, a Dark Souls 3 nem véletlen pörög lassan 350 órája steamen (még legalább 100+ órája modokkal, de az nem eredetiben, mert nem kívánom bannoltatni az accom :D ). A kikapcsolódás kell, ha neked ez az/lesz az, nincs benne semmi kivetnivaló.

Amúgy a beválogatást én alig hittem el, ps4-re kértem magam pár haverral együtt, de csak én kaptam kulcsot végül. Mázlis volt a dolog :D

#7: Kissé :D Elleszünk vele egy darabig, legalábbis én is ebben reménykedem, és eddig úgy tűnik, bejön.
7.
7.
Stig
#4: Köszi a részletes választ ;) hát akkor ez jóval combosabb játékidő lesz várhatóan…
6.
6.
DragonBleacPiece
Najó, szóval a hobbim lesz, rájöttem hogy gamer oldalon nem kell szégyellnem és idézőjelbe tenni.
5.
5.
DragonBleacPiece
#4: Köszönöm hogy leírtad a tapasztalataid, jó volt olvasni (pont a szülinapomon indult a closed beta, gondoltam úúú ez biztos jel hogy beválogassanak, de sajna nem). 30 óra úgy tudom az interjúk alapján, hogy a kijelölt úton haladva a főbossok leölése elsőre. De from software játékokban való igaz hogy ez semmit nem jelent, mert kb te alakítod a játékod ahogy akarod. Nekem a sekiro mikor megjelent, 86 óra volt első tryra végigküzdeni magam rajta, következő új játék amit kezdtem 13 óra volt elejétől-végéig. Van egy bloodborne mentésem ahol 16 óra volt mindent végigcsinálni, orphan of kos, chalice dungeonokkal együtt stb, viszont 272 órás a mentés, sima new gameben vagyok, és egyszerűen ha pihenek meló után az a kikapcsolódásom hogy benyomok egy hangoskönyvet, trónok harcát, stephen kinget vagy valamit, és közben helyszínről-helyszínre megyek ezen a mentésen és öldösök. De ugyanezt csinálom a dark soulsokkal is, van egy nagyon nyugtató hatásuk rám, és a harc mechanikája is olyan könnyen és ésszerűen nyomatható hogy tökéletes melléktevékenység nekem játszani, miközben pl hallgatok közben valamit. El se tudom képzelni hogy az elden ring mennyire be fog szippantani, ahol még teleportálni se kell, egyszerűen megyek amerre jólesik, számomra a tökéletes új " hobbi " lesz :D
4.
4.
Hoki György
#3: Én részt vettem a Network Testben, így tudok róla nyilatkozni. A 30 órát furának találtam, mikor mondták, főleg hogy a CNTben az overworld map kb 10%-a, valamint az egyik legacy dungeon bejárata volt benne, és én így is kb 12 órát töltöttem azzal, hogy nagyjából 100%osan felfedezzek mindent. Mindezt úgy, hogy az összes kisebb dungeon bossait egy kivételtől eltekintve elsőre leütöttem (nem azért mert akkora pró lennék, inkább tapasztalat, jó bulid, meg kicsi overlevel a felfedezgetés miatt).

A játék nehézségét fura belőni: a kis dungeonok könnyűnek érződnek egy tapasztaltabb Souls játékosnak (megvolt az összes játék a sorozatban plusz a Bloodborne és a Sekiro is) egyes aspektusok pedig nagyon túlerősek (a lóhát iszonyat op, mert gyors vagy, jól manőverezel, erős vagy, mágia pedig néha szinte nevetségesen erős). Emiatt, lesz egy hamis képed arról, mi a játék nehézsége, aztán jön egy legacy dungeon bossa, és széttágít vazelin nélkül. Margit (az egyetlen legacy boss volt a tesztben) aki a kastély bejáratát őrzi, olyan mint egy bloodborne boss a ds harcrendszeréhez. Gyors, nagyot üt, iszonyat agresszív, és hpja is sok van. Na ott álltam egy darabig, akkor kb 10 óra játék után megállított egy kissé. Nagyon jó design, és elég jó kihívás, visszahozta azt a régi elkeseredett harc hangulatot amit a ds nagyon jól tud, és mikor levágod, érzed azt is, hogy ez most teljesítmény volt. Nem lesz baj a nehézséggel szerintem.
3.
3.
Stig
Nagyon jó hír, és kiemelném hogy tökéletes a 30 óra körüli játékidő. Kiváncsi leszek mennyire lesz nehéz.
2.
2.
KopyAti
Ez a lovas röpködés olyan kiábrándító.
1.
1.
Stark666
Ng+7-ig nincs megállás :D

Vajon megjelenés előtt pár nappal letölthető lesz ? Szeretném 00:00-kor elindítani :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...