Így támadhatunk meg másokat a Sniper Elite 5-ben

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 25.
  • Hír
Link másolása
Aki szereti azzal büntetni magát, hogy másokat is beenged a játékába, örülhet: a Sniper Elite 5 egyik újdonsága az Invasion mód lesz, amelyben más játékosok is vadászhatnak ránk, miközben mi teszünk-veszünk Franciaországban.

A Rebellion közzétett egy új előzetest a Sniper Elite 5-ről, és bár a filmes trailer semmit nem mutat a játékmenetből, végső soron az új Invasion mód hype-olására van kihegyezve. Ez lesz ugyanis a folytatás egyik legnagyobb gurítása, és a videó leírásának hála már azt is tudjuk, hogy pontosan mire számítsunk tőle.

Ahogy az a hasonszőrű mókáknál lenni szokott, az Invasion mód lehetővé teszi, hogy beszálljunk más játékosok játékába, vagy épp ellenkezőleg, ők szálljanak be a miénkbe: ilyenkor a betolakodó a tengelyhatalmak oldalán alakít egy mesterlövészt, a célja pedig értelemszerűen az lesz, hogy levadássza a főhőst - vagy a főhősöket, hiszen ez az opció a kooperatív játékban is elérhető majd.

Az ígéretek szerint az Invasion különös kihívást hoz a játékmenetbe, hiszen a játékosok mindössze egy értesítést kapnak arról, hogy látogatójuk érkezett, ezt követően pedig kezdetét veszi a fogócska, amely mindenféle jutalommal kecsegtet a győztesek számára.

Azért segítséget is kapnak a felek: az Eagle Eyes funkcióval a támadók megjelölhetik az AI által irányított katonákat, így ha azok észreveszik a főhőst, megjelölik a térképen - a Stay Sharp parancs eközben az éberségüket növeli. A szövetségesek oldalán harcoló játékosok cserébe bepoloskázhatják a pályán található telefonokat, hogy azzal figyeljék az ellenfelüket, érdemes lesz azonban vigyázni, hiszen ha túl sokat élnek ezzel a lehetőséggel, magukat is lebuktathatják.

Az Invasion mód természetesen kikapcsolható lesz, de már azért is extra XP-t kapnak a játékosok, ha bekapcsolva hagyják.

A Sniper Elite 5-re PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re jelenik meg idén, és az Xbox Game Pass felhozatalában is megtaláljuk majd.

4.
4.
Extol
Alapvetően hülyeség hogy a kampány módba beleteszik a többi játékost. Mi van azokkal a pályákkal, ahol észrevétlennek kell maradni, és az ellenség nem tudja, hogy figyelik? Lesz egy katona aki fel-le fog szaladgálni, mert előrehaladott üldözési mániája van?
3.
3.
Gerzson95
Hát, ez első hallásra inkább idegesítő lesz, nem izgalmas.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...