Készül a Crysis negyedik része

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután Crytek hivatalos kínai BiliBili-oldalán felbukkant egy árulkodó fotó, a stúdió nem várt tovább, és hivatalosan is leleplezte a Crysis-sorozat negyedik felvonását. Konkrétumok egyelőre nem érkeztek, de egy teaser trailert már tudunk mutatni.

Váratlanul felbukkant, majd hirtelen el is tűnt a Crytek hivatalos kínai BiliBili-oldaláról egy fotó, amelyen a Crysis-sorozat jól ismert sisakja hever a földön. A rajongók körében azonnal megindultak a találgatások, de erre igazából semmi szükség nem volt, a német csapat ugyanis a kiszivárgott anyag után gyakorlatilag azonnal kiadott egy teaser trailert, amivel hivatalosan is bejelentették, készül a sorozat negyedik felvonása.

Úgy tűnik, hogy jól sült el a Crysis Remastered Trilogy piacra dobása, mert a játékosok még ennyi év után is vevők voltak a felújított kiadásokra. A siker pedig minden bizonnyal kikövezte az utat a negyedik résznek, amire lassan egy évtizede várnak a rajongók, hiszen jövőre lesz tíz éve, hogy megjelent a Crysis 3.

Hogy mikor és milyen platformokra érkezik a Crysis 4, az egyelőre nem ismert.

13.
13.
Gpety
Minden új FPS címnek örülni kell mostanában, a Crysis pedig minden részében jó volt. Nem tökéletes, de jó. Ha a Far Cry copy paste még mindig lehet sikeres, akkor ez is simán.
12.
12.
hedzsooo
#6: Reszemrol azt sem bannam ha egyaltalan nem lenne benne multi es inkabb az extra idot, energiat egy nagyon faxantos story-mode-ba tennek 200%-ig. :)
11.
11.
hedzsooo
Tudom hogy ciki + minden de en is remeltem hogy elobb-utobb de keszuloben lesz vegre! :-)))
10.
10.
Viktor_The_Best
Hu de jo, nagyon orulok neki, vartam mar hogy legyen negyedik resz!
9.
9.
crytek
#8: Nem is kéne látvány aki szerette a 4 részt nem "csak" a grafikáért szerette.

Single playerre is lehet építeni.. Legyen egy "alap" amit minden évben csinosítgatnak picit új pályák új story és évenként jöhetne 4-6 órás only single lövölde...
Minden adott hozzá csak "skinezni" meg storyt írni kéne 2-3 milla mindig fogyna összeségében az meg bőven elég.. Fleg hogy el is adhatod mondjuk 1 évig epic szarság jön onnna a zseton... majd később game pass/ ps now/ ps+ / live gold onnan is jön a zseton szóval lehetne itt kaszálni..
8.
8.
GAMEROD
Amikor hanyatt dobták magukat az emberek az átlagnál egy fokkal jobb grafikától, akkor még jól ment a szériának. De szerintem ma már nem lehet annyira észrevehetően jobb látványt nyújtani az átlagnál.
7.
7.
Kisjack241
Én örülök neki, remélem egyjátékos kampány lesz.
6.
6.
crytek
Nem is örülök előre. Majd ha minden info kint lesz róla.. Nehogy a végén ez is multionly fos legyen mint a hunt...
5.
5.
taktaharkányi
#4: Hát ő kb. az a filmesztéta, akinek Vin Diesel a kedvenc színésze, és csak miatta jár moziba.
4.
4.
Ra1D3n
#2: Pedig kommentekben nyilatkozta többször is, hogy ezt az egyet még ő is megvenné premierben :)
2.
2.
Ooorky
#1: Én se voltam oda érte, de pl. a cod-okra köröket vert hangulatban, technológiailag még mindig a toppon van.
crytek meg max akkor örül majd neki ha 3 évvel később bekerül bundle-be.
1.
1.
Ra1D3n
Érdekel ez a játék bárkit is? Na jó crytek tudom, hogy az örömmámor és az extázis kombójától valahol eszméletlenül fetreng, hogy bejelentették ennek a közepes/gyenge, botrányosan unalmas szériának a folytatását :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...