Közeledik az Apex Legends következő szezonja

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 26.
  • Letöltés
Link másolása
Február elején elrajtol az Apex Legends következő, tizenkettedik szezonja, amiben bemutatkozik egy új hős, egy új játékmód, illetve a játék harmadik születésnapját is alaposan megünneplik majd az alkotók.

Február 8-án debütál az Apex Legends következő, tizenkettedik szezonja, a Defiance, amiben bemutatkozik egy új legenda, Mad Maggie. Emellett kapunk egy új, Control nevű játékmódot is, ahol előre kiválasztott loadouttal ugrunk majd, és 9v9 elleni összecsapásokban vehetünk részt, miközben korlátlanul térhetünk majd vissza a csatatérre, miután fűbe haraptunk. Az Olympus is változásokon esik majd át, de egyelőre nem tudni, hogy a Respawn mennyire bolygatja meg a pályát.

Végül pedig az is biztossá vált, hogy a harmadik születésnapját ünneplő Apex Legends a tizenkettedik szezon alatt több akcióval és meglepetéssel is várja majd a rajongókat. A készítők három héten át ingyenesen elérhetővé tesznek majd egy-egy hőst, akiket csak az adott héten lehet majd beszerezni. Az első héten Octane, a másodikon Wattson, a harmadikon pedig Valkyre lesz majd ingyen beszerezhető.

1.
1.
JohnSpartan
Jöhet! A mostani season-ban Fuse-t játszottam rongyosra ès simán ki lett farmolva a köv season pass bèltei díja!

Új mód? 9 vs9? Jónak tűnik így elsőre! A pálya frissítès is biztos jó lesz mint mindig! Viszont az ingyenes karaktereket feleslegesnek èrzem mert simán ki lehet szedni őket ès mèg így is rengeteg piros fizető cucc marad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...